Louis Vuitton : 24% αύξηση των καθαρών κερδών το α' εξάμηνο

Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2003 08:55

ΑΥΞΗΣΗ, σε ποσοστό της τάξης του 24%, σημείωσαν το πρώτο εξάμηνο του έτους τα καθαρά κέρδη της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής ειδών πολυτελείας στον κόσμο, LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton S.A., αποτέλεσμα των υψηλών πωλήσεων που σημείωσαν οι νέες της τσάντες με το μονόγραμμά της σε διάφορα χρώματα.

Οπως μετέδωσε το Bloomberg News, τα καθαρά της κέρδη ανήλθαν σε 265 εκατ. ευρώ (296 εκατ. δολ.) έναντι 214 εκατ. ευρώ που είχε εμφανίσει κατά την αντίστοιχη περυσινή χρονική περίοδο, σύμφωνα με ανακοίνωση του εκπροσώπου της, Olivier Labesse, επιβεβαιώνοντας της συνέντευξη του επικεφαλής της εταιρείας Bernar Arnault στην εφημερίδα «Le Figaro». Τα έσοδα της υποχώρησαν κατά 9,9%, φθάνοντας στα 5,2 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με τον Arnault, τον Αύγουστο η εταιρεία είχε μια καλή πορεία. Ο ίδιος προέβλεψε, ότι η βιομηχανία των ειδών πολυτελείας θα ξαναβρεί τους ρυθμούς της στα μέσα του 2004.

Η διοίκηση της LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton S.A., ανακοίνωσε επίσης ότι θα μειώσει τα σήματά της από τα περίπου 60 που είναι σήμερα, σε 50.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα