ΧΑ - Γενικές συνελεύσεις

Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2003 16:49

ALFA ALFA ENERGY Α.Β.Ε.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 25/09/2003, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00, στα Γραφεία της Εταιρίας, Λεωφόρος Κηφισού 92, Αγ. Ιωάννης Ρέντη, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. 2. Έκδοση ομολογιακού δανείου. 3. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού. 4. Εξουσιοδότηση πρός το Δ.Σ. για την διαπραγμάτευση του ύψους & των όρων του Ομολογιακού δανείου με την Ανάδοχο Τράπεζα.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΖΩΗ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 25/09/2003, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:00, στο ξενοδοχείο ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ, οδός Βασιλέως Γεωργίου 1, στην Πλατεία Συντάγματος, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση του άρθρου 1 του ισχύοντος καταστατικού (αναφορικά με τον διακριτικό τίτλο και την επωνυμία της εταιρείας στο εξωτερικό). 2. Μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών, έκδοση δωρεάν μετοχών και τροποποίηση του άρθρου 5 του ισχύοντος καταστατικού. 3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με κεφαλαιοποίηση του αποθεματικού από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο και κερδών εις νέον και τροποποίηση του άρθρου 5 του ισχύοντος καταστατικού. 4. Απόφαση για χορήγηση δικαιώματος διάθεσης μετοχών (stock option) στο προσωπικό, τον Πρόεδρο, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και τα μέλη του Δ.Σ. 5. Έγκριση κατάρτισης σύμβασης της εταιρείας με μέλος του Δ.Σ. - μέτοχο. 6. Έγκριση συμφωνιών με 8 Ευρωπαϊκές χώρες και παροχή εξουσιοδότησης προς το Δ.Σ. για υπογραφή συμβάσεων με το εξωτερικό, ίδρυση υποκαταστημάτων ή / και θυγατρικών εταιριών στο εξωτερικό όπου αυτό κριθεί αναγκαίο. 7. Έγκριση joint venture με Αμερικάνικη εταιρία για την εκμετάλλευση του συστήματος της εταιρίας στην Αμερικάνικη και Καναδέζικη αγορά.

ALPHA BANK Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Τράπεζας, την 26/09/2003, ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:00, στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 46, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση των σχεδίων της συμβάσεως και της πράξεως συγχωνεύσεως των ανωνύμων εταιριών «Alpha Tράπεζα AE› και «Αλφα Επενδύσεων Ανώνυμος Εταιρία Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου›, δι’ απορροφήσεως της δεύτερης από την πρώτη, έγκριση του Ισολογισμού Μετασχηματισμού της «Alpha Tράπεζα AE›, μετά των οικείων πιστοποιητικών των Ορκωτών Ελεγκτών, της κατ’ άρθρο 69 παραγρ. 4 κ.ν. 2190/1920 Εκθέσεως του Διοικητικού Συμβουλίου και παροχή εξουσιοδοτήσεως για την υπογραφή τής συμβολαιογραφικής πράξεως και τη διενέργεια κάθε άλλης πράξεως ή δηλώσεως που απαιτείται για το σκοπό αυτό. 2. Έγκριση, κατ’ άρθρο 23α του κ.ν. 2190/1920, των σχεδίων της συμβάσεως και της πράξεως συγχωνεύσεως των εταιριών «Alpha Τράπεζα ΑΕ› και «Αλφα Επενδύσεων Ανώνυμος Εταιρία Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου›, δι’ απορροφήσεως της δεύτερης από την πρώτη. 3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της «Alpha Τράπεζα ΑΕ› κατά το ποσό του εισφερομένου μετοχικού κεφαλαίου της «Αλφα Επενδύσεων Ανώνυμος Εταιρία Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου›, λόγω συγχωνεύσεως δι’ απορροφήσεως. Μείωση, συνεπεία αποσβέσεως λόγω συγχύσεως, του μετοχικού κεφαλαίου της «Alpha Τράπεζα ΑΕ›, κατά το ποσό της συνολικής ονομαστικής αξίας των μετοχών που η απορροφώσα κατέχει στην απορροφώμενη, η απορροφώμενη κατέχει στην απορροφώσα και η απορροφώμενη κατέχει εις εαυτήν. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της «Alpha Τράπεζα ΑΕ›, κατόπιν κεφαλαιοποιήσεως αποθεματικών, για στρογγυλοποίηση της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής της «Alpha Τράπεζα ΑΕ› σε Ευρώ 4,87. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού και χορήγηση ανεκκλήτου εντολής προς το Δ.Σ. για την τακτοποίηση τυχόν κλασματικών δικαιωμάτων. 4. Έγκριση των μέχρι σήμερα πράξεων, ενεργειών και δηλώσεων του Δ.Σ. της «Alpha Τράπεζα ΑΕ›, των προστηθέντων και των πληρεξουσίων της για τους σκοπούς τής ως άνω συγχωνεύσεως.

ALPHA ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ Α.Ε.Ε.Χ.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 26/09/2003, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00, στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 46, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση των σχεδίων της συμβάσεως και της πράξεως συγχωνεύσεως των ανωνύμων εταιριών ?Αλφα Επενδύσεων Ανώνυμος Εταιρία Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου? και ?Alpha Τράπεζα Α.Ε.?, δια απορροφήσεως της πρώτης από την δεύτερη, έγκριση του Ισολογισμού Μετασχηματισμού της ?Αλφα Επενδύσεων Ανώνυμος Εταιρία Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου?, μετά των οικείων πιστοποιητικών των Ορκωτών Ελεγκτών, της κατ’ άρθρο 69 παραγρ. 4 κ.ν. 2190/1920 Εκθέσεως του Δ.Σ., και παροχή εξουσιοδοτήσεως για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξεως και τη διενέργεια κάθε άλλης πράξεως ή δηλώσεως που απαιτείται για το σκοπό αυτό. 2. Έγκριση, κατ’άρθρο 23α του κ.ν. 2190/1920, των σχεδίων της συμβάσεως και της πράξεως συγχωνεύσεως των εταιριών ?Αλφα Επενδύσεων Ανώνυμος Εταιρία Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου?, και ?Αlpha Τράπεζα Α.Ε.?, με απορρόφηση της πρώτης από την δεύτερη. 3. Έγκριση των μέχρι σήμερα πράξεων, ενεργειών και δηλώσεων του Δ.Σ. της ?Αλφα Επενδύσεων Ανώνυμος Εταιρία Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου?, των προστηθέντων και των πληρεξουσίων της για τους σκοπούς της ως άνω συγχωνεύσεως.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΛΦΑ



Σχολιασμένα