Διπλή διάκριση για την Intralot

Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013 12:33

Για την προηγμένη τεχνολογία, τα πρωτοποριακά προϊόντα και τις υπηρεσίες που έχει αναπτύξει, καθώς και για τη διεθνή εξάπλωσή της, διακρίθηκε η Intralot μεταξύ των εισηγμένων εταιρειών στο Χ.Α, λαμβάνοντας τα Βραβεία «Επιχειρηματικής Καινοτομίας» και «Διεθνοποίησης».

Τα δύο βραβεία απονεμήθηκαν στην εταιρεία κατά τη διάρκεια της ειδικής εκδήλωσης των επιχειρηματικών βραβείων «ΧΡΗΜΑ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ 2012».

«Είμαστε υπερήφανοι που διακριθήκαμε σήμερα σε δύο τομείς, την επιχειρηματική καινοτομία και τη διεθνοποίηση, οι οποίοι αποτελούν τους πυλώνες της εταιρικής στρατηγικής μας και έχουν οδηγήσει την εταιρεία στην κορυφή του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών. Η Intralot από την αρχή της επιχειρηματικής πορείας της επένδυσε στην ανάπτυξη πρωτοποριακής τεχνολογίας, εστιάζοντας ταυτόχρονα στην παρακολούθηση των εξελίξεων στην παγκόσμια αγορά και στην αξιοποίηση επιχειρηματικών ευκαιριών, με στόχο τη διεθνή εξάπλωσή της», δήλωσε κατά την παραλαβή του βραβείου ο Βελισσάριος Δότσης, Business Development Director της εταιρείας.
 



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα