Neon Energy: Εξαγορά ποσοστού 4,46% στην Άλκο Ελλάς

Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013 11:45

Σε συμφωνία για την εξαγορά ποσοστού 4,46% στην Άλκο Ελλάς κατέληξε η Neon Energy, πραγματοποιώντας «ακόμα πιο ραγδαία και αποφασιστικά τη διείσδυσή της στο χώρο τόσο των Φωτοβολταϊκών όσο και σχετικών κλάδων».

Όπως σημειώνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, από σήμερα η Άλκο Ελλάς θα την προμηθεύει με τις βάσεις υποστήριξης των έργων που κατασκευάζει, παρέχοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στους πελάτες της Neon Energy έναν εξοπλισμό σταθερό, αξιόπιστο και σύμφωνο με τις προδιαγραφές υψηλής ποιότητας που ορίζει η Neon Energy με στόχο την εγκατάσταση ιδιαίτερα αποδοτικών φωτοβολταïκών συστημάτων.

«Η νέα αυτή συνεργασία αποδεικνύει ότι η Neon Energy είναι αποφασισμένη να γίνει μια κάθετα οργανωμένη επιχείρηση. Μέσα από αυτή τη συνεργασία η Neon Energy θα μπορέσει να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών της ακόμα πιο γρήγορα και πιο ποιοτικά. Είναι χαρά μας το γεγονός ότι θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας με την Άλκο Ελλάς ΑΕ και με αυτό τον τρόπο θα επεκτείνουμε τον ρόλο μας στο χώρο των φωτοβολταϊκών και των σχετικών κλάδων», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Γεωργιάδης, πρόεδρος της Neon Energy.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η συγκεκριμένη στρατηγική κίνηση ακολουθεί την ενεργή επέκτασή της στο εξωτερικό, καθώς η εταιρεία έχει ήδη επεκταθεί στη Γερμάνια, την Ιταλία, την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία. Επιπλέον, εντός του 2013, η Neon Energy θα είναι έτοιμη να ανακοινώσει την ίδρυση θυγατρικών εταιρειών της στην Ιαπωνία, την Αμερική και την Τουρκία. 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα