Η Citibank εμπλουτίζει τα προγράμματά της για τους φοιτητές

Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2003 12:37
UPD:12:40

Η Citibank εμπλουτίζει τα προϊόντα της για τους φοιτητές προσφέροντας μαζί τη φοιτητική Citibank Visa τη διεθνή φοιτητική ταυτότητα ISIC, και παράλληλα τον προνομιακό καταθετικό λογαριασμό CitiEasy που εξασφαλίζει ανταγωνιστικό επιτόκιο έως 3%. Για σπουδές στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν από το πακέτο Citibank Easy Studies τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που τους εξυπηρετούν, ανεξάρτητα από την ηλικία τους και το πακέτο σπουδών.

Το Citibank Easy Studies προσφέρει τα εξής:

α) Σπουδαστικό Δάνειο Κίνησης και Εξοπλισμού από 3.000 μέχρι €15.000 για την κάλυψη των τρεχόντων εξόδων, εξόδων εγκατάστασης και μετακίνησης, αγορά Η/Υ, πληρωμή διδάκτρων κ.α.

β) 50% έκπτωση στα συνολικά έξοδα για τη λήψη του Σπουδαστικού Δανείου.

γ) φοιτητική Citibank Visa χωρίς συνδρομή και με αποκλειστικές προσφορές σε βιβλιοπωλεία & κέντρα ξένων γλωσσών.

δ) διεθνή φοιτητική ταυτότητα ISIC με δώρο τη συνδρομή για ένα χρόνο, και προνομιακό καταθετικό λογαριασμό CitiEasy με ανταγωνιστικό επιτόκιο έως 3%, στην περίπτωση απόκτησης της φοιτητικής Citibank.

ε) Citibank Card για άμεση ανάληψη, με δυνατότητα μεταφοράς χρημάτων ανά πάσα στιγμή τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Καθώς και πρόσβαση στα Citibank Online και Citibank Citiphone για εύκολη και ταχεία εξυπηρέτηση.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα