Νέα έργα ανέλαβε η Singular Retail Business

Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2003 18:14

ΣΕ ΝΕΕΣ κεντρικές συμφωνίες με τις αλυσίδες super market Αριάδνη και Παύλου προχώρησε η Singular Retail Business, μέλος του ομίλου Delta Singular, με στόχο τη βελτίωση της λειτουργίας του συνόλου των καταστημάτων τους σε πανελλαδικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, ο συνεταιρισμός super market «Αριάδνη» που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Κρήτης, προχώρησε σε κεντρική συμφωνία με τη Singular Retail Business (SRB) για τη μηχανογράφηση των 150 καταστημάτων των μελών του συνεταιρισμού με λύση που βασίζεται στο Singular Retail System (SRS) Release 2.

Αντίστοιχα, η αλυσίδα supermarket Παύλου, η οποία δραστηριοποιείται στη περιοχή της Ηπείρου, ξεκίνησε την αναβάθμιση του συστήματος διαχείρισης των καταστημάτων της με λύση που βασίζεται στο SRS Release 2.

Ειδικότερα, η συμφωνία της SRB με το συνεταιρισμό super market «Αριάδνη» περιλαμβάνει την προμήθεια των υποσυστημάτων SRS/ Front Office και SRS/ Back Office, τις απαραίτητες εφαρμογές για τη λειτουργία των ζυγιστικών, φορητά τερματικά, εκτυπωτές ετικετών, καθώς και τον σχετικό εξοπλισμό (PoS, Scanners, φορητά τερματικά, κ.λπ.).

Επιπλέον, η λύση διαθέτει και το εξειδικευμένο υποσύστημα Customer Loyalty, το οποίο θα επιτρέψει στον συνεταιρισμό να εφαρμόσει νέα στρατηγική σε ό,τι αφορά προγράμματα πιστότητας πελατών. Τέλος, η συμφωνία συμπληρώνεται με τις απαραίτητες υπηρεσίες εγκατάστασης, εκπαίδευσης και υποστήριξης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα