Yπηρεσία “ΝetFree” από τη Vivodi Telecom

Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2003 15:09

Tη νέα υπηρεσία “NetFree” παρέχει από σήμερα η Vivodi Telecom. Σύμφωνα με ανακοίνωση της τελευταίας, η νέα υπηρεσία προσφέρει πρόσβαση στο Internet χωρίς δεσμεύσεις όπως προπληρωμή συνδρομών, συμβόλαιο ή αγορά κάρτας.

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, η χρήση της υπηρεσίας είναι ιδιαίτερα απλή, καθώς αρκεί η ύπαρξη ενός υπολογιστή με modem και μία τηλεφωνική γραμμή για να συνδεθεί οποιοσδήποτε γρήγορα και απλά στο Internet με ελεύθερη πρόσβαση.

Ο χρήστης καλεί τον αριθμό της Vivodi Telecom και συνδέεται, χρησιμοποιώντας το όνομα (Username) “ vivodi ” και τον κωδικό (Password) “ NetFree ”.

Η υπηρεσία αρχικά παρέχεται πανελλαδικά, και με αστική χρέωση της τηλεφωνικής κλήσης μόνο μέσα στα όρια του νομού Αττικής. Ειδικά για τους συνδρομητές της Vivodi ισχύουν οι μειωμένες τιμές τηλεπικοινωνιακών τελών της εταιρείας.

Για τη δημιουργία της dial-up σύνδεσης στον υπολογιστή, οι χρήστες χρειάζονται μόνο τα παρακάτω στοιχεία:

1. Όνομα (Username): vivodi

2. Κωδικός (Password): NetFree

3. Αριθμός κλήσης (Dial Number):

21-1750-5050

Για πληροφορίες και οδηγίες σύνδεσης, οι χρήστες μπορούν να επισκεφθούν την σχετική σελίδα στο Web Site της Vivodi Telecom (www.vivodi.gr ), ή να καλέσουν στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών: 801 11 45600.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα