Δύο νέα έργα προϋπολογισμού 650.000 ευρώ στην ΚτΠ

Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2003 16:12

Υπεγράφησαν από τον Ειδικό Γραμματέα για την Κοινωνία της Πληροφορίας Γιάννη Καλογήρου οι αποφάσεις ένταξης των Προγραμμάτων «Σύστημα Ηλεκτρονικής Διαδημοτικής Εξυπηρέτησης Πολιτών της ΤΕΔΚ Νομού Ημαθίας» και «Κατάρτιση Χρηστών Ηλεκτρονικού Συστήματος Εξυπηρέτησης Πολιτών της ΤΕΔΚ Νομού Ημαθίας» συνολικού προϋπολογισμού 650 χιλ. ευρώ.

Τελικός δικαιούχος και των δύο Προγραμμάτων είναι η Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.

Το βασικό έργο αποσκοπεί στην ανάπτυξη ενός Διαδημοτικού Πληροφοριακού Συστήματος (ΔΠΣ) που θα παρέχει σε όλους τους δημότες και τις επιχειρήσεις του νομού Ημαθίας μια σειρά από ηλεκτρονικές υπηρεσίες, αλλά και τηλεφωνικά. Εκτός από τον Δήμο Βέροιας θα εξυπηρετούνται επίσης οι δημότες των Δήμων Αλεξάνδρειας, Μελίκης, Αποστόλου Παύλου και Ανθέμια. Η υλοποίηση του έργου θα ξεκινήσει την 01/10/2003 και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 29/7/2004.

Το συμπληρωματικό έργο κατάρτισης αφορά στην παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης προς στελέχη, χρήστες και διαχειριστές του Ηλεκτρονικού Συστήματος Διαδημοτικής Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΗΣΔΕΠ) της ΤΕΔΚ Ν. Ημαθίας. Το έργο εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί στις 29/2/2004.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα