Προς μείωση μ/κ η Coca Cola 3Ε

Έκτακτη γ.σ. στις 31/10
Τετάρτη, 01 Οκτωβρίου 2003 16:57

Έκτακτη γενική συνέλευση στις 31 Οκτωβρίου 2003, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:30, συγκαλεί η Coca Cola 3E με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά τετρακόσια εβδομήντα τρία εκατομμύρια τριακόσια τριάντα επτά χιλιάδες εκατόν ενενήντα δύο ευρώ (473.337.192,00) με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρείας κατά δύο ευρώ (2,00), δηλαδή από δύο ευρώ και πενήντα λεπτά (2,50) σε πενήντα λεπτά του ευρώ (0,50) με σκοπό τη, μέσω ισόποσης επιστροφής κεφαλαίου με μετρητά στους μετόχους, κεφαλαιακή αναδιάρθρωση της εταιρείας και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού της Εταιρείας, κωδικοποίησή του σε ενιαίο κείμενο καθώς και παροχή των απαραίτητων εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο σε σχέση με την επιστροφή του ποσού της μείωσης του κεφαλαίου στους μετόχους με καταβολή μετρητών, την αποκοπή του δικαιώματος αυτού, καθώς και την ημερομηνία έναρξης καταβολής του ποσού της επιστροφής.

2. Τροποποίηση των όρων (μεταβολή της τιμής) υφισταμένων προγραμμάτων διάθεσης μετοχών της Εταιρείας σε στελέχη της, καθώς και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 9 του Κ.Ν. 2190/1920.

3. Έγκριση εκλογής νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος.

Για να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση οι κ.κ. Μέτοχοι, πρέπει να καταθέσουν σύμφωνα με το άρθρο 18 του Καταστατικού της εταιρείας, στα Κεντρικά Γραφεία της εταιρείας (Φραγκοκκλησιάς 9, Μαρούσι), πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης, σχετική βεβαίωση δέσμευσης των μετοχών από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών και, σε περίπτωση αντιπροσώπευσης, τα σχετικά έγγραφα νομιμοποίησής τους.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα