Επίσκεψη Λοβέρδου στα γραφεία του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας

Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013 20:29
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Ο κ. Λοβέρδος (στο κέντρο), αφού άκουσε προσεκτικά τις θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και του Προέδρου του Επιμελητηρίου, ανέλυσε τις απόψεις της ΡΙΚΣΣΥ, του φορέα που εκπροσωπεί, σε θέματα που άπτονται του επιχειρηματικού ενδιαφέροντος.

Τα γραφεία του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας επισκέφθηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013 κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη Λαμία.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αλ. Διαμαντάρα, στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος Κ. Ψειρόπουλος, ο Οικονομικός Επόπτης Αθ. Κυρίτσης, ο Γεν. Γραμματέας Ν. Ζιάκας, καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ο Ι. Μπέρδος και ο Β. Πασλής.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικοί επιχειρηματίες καθώς και το μείζον θέμα της κατάργησης της υποχρεωτικής εισφοράς των μελών του Επιμελητηρίου.

Ο κ. Λοβέρδος, αφού άκουσε προσεκτικά τις θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και του Προέδρου του Επιμελητηρίου, ανέλυσε τις απόψεις της ΡΙΚΣΣΥ, του φορέα που εκπροσωπεί, σε θέματα που άπτονται του επιχειρηματικού ενδιαφέροντος και συγκεκριμένα τις προτάσεις απεγκλωβισμού της οικονομίας από τη γραφειοκρατία, διευκόλυνσης των επιχειρηματικών πρωτοβουλιών και υποστήριξης της ίδρυσης θέσεων εργασίας, με τις οποίες συμφώνησε η διοίκηση του ΕΒΕ.

Εκ μέρους του Επιμελητηρίου τονίσθηκε η δυσαρέσκεια για την ψήφιση από πλευράς βουλευτών της κατάργησης της υποχρεωτικής εισφοράς των μελών. Τέλος, ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι θα μεταφέρει στα αρμόδια όργανα τα αιτήματα και τις παρατηρήσεις του Επιμελητηρίου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα