Συνεργασία Info-Quest με την αμερικανική Avaya Communication

Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2001 15:52

Σε στρατηγική συνεργασία με την αμερικανική εταιρεία Avaya Communication προχώρησε η Info-Quest.

Βάσει της εν λόγω συμφωνίας, η Info-Quest θα ενσωματώνει τα προϊόντα και λύσεις της αμερικάνικης εταιρείας στις ολοκληρωμένες δικτυακές λύσεις που διαθέτει στην ελληνική και ευρύτερη βαλκανική αγορά.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, μέσω της νέας συνεργασίας η Info-Quest θα προσφέρει στους πελάτες της διευρυμένες λύσεις και υπηρεσίες στους επιχειρησιακούς τομείς της δομημένης καλωδίωσης, των επικοινωνιακών συστημάτων φωνής, των συστημάτων επικοινωνιών μηνυμάτων (Messaging), των ενοποιημένων δικτύων φωνής και δεδομένων, των δικτύων πολλαπλών υπηρεσιών, και των συστημάτων διαχείρισης σχέσεων πελατών και κέντρων διαχείρισης κλήσεων.

Οι λύσεις της Info-Quest, που θα στηριχθούν στις τεχνολογίες της Avaya, θα δώσουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις και στους οργανισμούς, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, να δημιουργήσουν ενισχημένες τηλεπικοινωνιακές υποδομές, να αξιοποιήσουν την αιχμή της τεχνολογίας στην ενοποίηση και διαχείριση των δικτύων και μηνυμάτων φωνής και δεδομένων και να αναπτύξουν νέες υπηρεσίες μάρκετινγκ και πωλήσεων.

Η Avaya Communication είναι κατασκευαστής επικοινωνιακών συστημάτων για επιχειρήσεις του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα. Προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες επικοινωνιακών συστημάτων φωνής, ενοποιημένων δικτύων φωνής και δεδομένων, συστημάτων διαχείρισης σχέσεων πελατών (Customer Relationship management), επικοινωνίας μηνυμάτων (Messaging), δικτύων πολλαπλών υπηρεσιών και δομημένης καλωδίωσης.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΚΟΥΕΣ



Σχολιασμένα