Προς πώληση το 10% της Εθνικής

Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2003 11:19
UPD:12:20

Με σημερινή της ανακοίνωση ο μέτοχος Εθνικής Τράπεζας ΔΕΚΑ ΑΕ γνωστοποιεί βάση του άρθρου 10 της αποφ. 5/204 της Ε.Κ. ότι προτίθεται να μεταβιβάσει το 10% των μετοχών που κατέχει στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε.

Η μεταβίβαση των μετοχών της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος Α.Ε. που προαναγγέλλεται με την παρούσα θα διενεργηθεί μέσω εξω-χρηματιστηριακών συναλλαγών προς τις Citigroup Global Markets Limited και Merrill Lynch International, σύμφωνα με το άρθρο 15, παράγραφος 11, εδάφιο (ζ) του Ν. 3632/1928, όπως ισχύει σήμερα, και τη σχετική σύμβαση μεταξύ της Δ.Ε.Κ.Α. Α.Ε. και των Citigroup Global Markets Limited και Merrill Lynch International. Χρονικό διάστημα διενέργειας συναλλαγών: Από 08/10/2003 έως 08/11/2003.

Σκοπός της μεταβίβασης των μετοχών της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος Α.Ε. προς τις Citigroup Global Markets Limited και Merrill Lynch International που προαναγγέλλεται με την παρούσα είναι η περαιτέρω διάθεσή τους με ιδιωτική τοποθέτηση μέσω μίας ή περισσοτέρων χρηματιστηριακών συναλλαγών προς θεσμικούς επενδυτές της αλλοδαπής ή/και της ημεδαπής, οι οποίοι θα έχουν συμμετάσχει σε σύντομη διαδικασία βιβλίου προσφορών το οποίο θα ανοίξουν οι ως άνω Τράπεζες.

Το Ελληνικό Δημόσιο και η ΔΕΚΑ Α.Ε αναλαμβάνουν την δέσμευση να μη διαθέσουν άλλες μετοχές της ίδιας Τράπεζας για περίοδο 180 ημερών.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΤΕ



Σχολιασμένα