Intrasoft: Ανάληψη έργου για το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013 10:42

Το έργο μηχανογράφησης της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας (ΥΣΦΜ) στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου επιλέχθηκε να αναλάβει η Intrasoft International.

Ο προϋπολογισμός του έργου SAP, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2015, ανέρχεται σε 0,66 εκατ. ευρώ (657.615,00 ευρώ πλέον Φ.Π.Α.). Πρόκειται για το δεύτερο μεγάλης κλίμακας έργο στο χώρο της εκπαίδευσης που κερδίζει η Intrasoft International σε διάστημα ενός έτους.

Στα πλαίσια του έργου αυτού, η εταιρεία θα σχεδιάσει και θα υλοποιήσει ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα για όλες τις λειτουργίες που αφορούν στους φοιτητές (δημιουργία ωρολογίου προγράμματος μαθημάτων και εξετάσεων, εγγραφή στα μαθήματα, παρακολούθηση της προόδου των φοιτητών, στήριξη των φοιτητών με μαθησιακές δυσκολίες, κτλ).

Μέσα από το σύστημα θα παρέχονται περισσότερες υπηρεσίες στο άμεσα εμπλεκόμενο προσωπικό, αλλά και υπηρεσίες αυτοεξυπηρέτησης μέσω διαδικτύου για τους ακαδημαϊκούς και τους φοιτητές. Η παροχή τέτοιων υπηρεσιών θα επιφέρει μείωση φόρτου διεκπεραιωτικής φύσης εργασιών στο προσωπικό της ΥΣΦΜ για συγκεκριμένες εργασίες, ώστε να μπορεί να προσφέρει πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες και καλύτερη εξυπηρέτηση. Το νέο σύστημα θα παρακολουθεί όλο τον κύκλο ζωής ενός φοιτητή μέσα στο Πανεπιστήμιο, τηρώντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν στην ακαδημαϊκή του δραστηριότητα και όχι μόνο.

Το έργο εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της δράσης Ηλεκτρονικό Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο (e-CUT), συνολικού προϋπολογισμού 4 εκατ. ευρώ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα