Πανευρωπαϊκή διάκριση για τη Μέγα Α.Ε.

Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013 12:23

Στις 100 καλύτερες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις στον ευρωπαϊκό θεσμό των  European Business Awards 2012/13 συγκαταλέγεται πλέον η Μέγα Α.Ε., έχοντας αποκτήσει το βραβείο «Ruban d’Honneur» στην κατηγορία Εισαγωγών /Εξαγωγών.

«Δεδομένου του μικρού αριθμού των εταιρειών που βραβεύθηκαν με το τιμητικό βραβείο «Ruban d’Honneur» (100 επιχειρήσεις σε σύνολο 15.000 συμμετοχών από 28 χώρες), η διάκριση αυτή αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς κατατάσσει πλέον την ΜΕΓΑ σε ηγετική θέση στην Ευρώπη σε θέματα καινοτομίας, επιχειρηματικής αριστείας και αειφορίας, αποδεικνύοντας ότι η ελληνική επιχειρηματικότητα είναι παρούσα και αγωνίζεται, παρά τις όποιες αντιξοότητες αντιμετωπίζει η χώρα μας», επισημαίνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

«Πιστεύοντας στο “άριστο”, μπορέσαμε να οδηγήσουμε με υπευθυνότητα και επιχειρηματική ηθική μια ελληνική εταιρεία από το δειλό της ξεκίνημα το 1981, στο σημερινό επίπεδο των 300 εργαζομένων, με εξαγωγική δραστηριότητα σε 25 χώρες και με έναν ορίζοντα με διαρκή επενδυτική και αναπτυξιακή δραστηριότητα, αναδεικνύοντας  καινοτόμες στρατηγικές και συμβάλλοντας θετικά στην ευρωστία της οικονομίας της χώρας μας», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Η Μέγα Α.Ε. έχει παρουσία σε περισσότερες από 25 χώρες, ανάμεσα στις οποίες: Αγγλία, Ιταλία, Πορτογαλία, Σουηδία, Αρμενία, Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβενία, Κροατία, Κύπρος, Δανία, Τσεχία, Εσθονία, Αιθιοπία, Ιρλανδία, Μάλτα, Μεξικό, Νιγηρία, Νορβηγία, κ.ά.

Παράλληλα, έχει χτίσει μακροχρόνιες συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού, αφού έχει επιλεγεί ως αποκλειστικός προμηθευτής παραγωγικών και εμπορικών μονάδων της Βορειοδυτικής Ευρώπης με προϊόντα υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών: αποκλειστικός προμηθευτής όλων των Σουηδικών φαρμακείων σε Σερβιετάκια, προμηθευτής βρεφικών πανών παγκοσμίως στην εταιρεία-leader στα βρεφικά είδη Chicco-Artsana, προμηθευτής υγρών μαντηλιών με ειδική τεχνολογία για μεγάλη Αγγλική εταιρεία με παγκόσμια διανομή οικολογικών προϊόντων προσωπικής υγιεινής, κ.ά.

Έχει βραβευθεί από την ICAP Group ως μια από της ισχυρότερες εταιρείες στην Ελλάδα – «Strongest Companies in Greece Certificate 2010». Τέλος, διακρίθηκε από την STAT Bank ως μια από τις «υγιέστερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στην Ελλάδα – Diamonds 2011».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα