Ράδιο Κορασίδης-Νέο οργανωτικό σχήμα

Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2003 12:27

Την ολοκλήρωση του προγράμματος αναδιοργάνωσής της το οποίο άρχισε τον Ιούνιο του 2002, ανακοίνωσε η Ράδιο Κορασίδης.

O πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εισηγμένης εταιρείας κ. Ανδρέας Κορασίδης τόνισε σε σχετική του δήλωση: «η ενίσχυση του δικτύου πωλήσεων, η επίτευξη καλύτερων συμφωνιών με τους προμηθευτές, η στρατηγική επένδυση στη λειτουργία του νέου logistic center και η περιστολή των λειτουργικών δαπανών, επιτρέπουν πλέον στην εταιρεία εκτός από το πέρασμα της στην κερδοφορία κατά την εφετινή χρήση, να εισέλθει και σε μία νέα αναπτυξιακή τροχιά».

Κινούμενος στην παραπάνω κατεύθυνση ο κ. Κορασίδης, ζήτησε από το δ.σ. της εταιρείας την ανάθεση των αρμοδιοτήτων αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου στον κ. Αντώνη Μακρή.

«Ο κ. Μακρής με μακρόχρονη θητεία στην Ράδιο Κορασίδης και τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος όπου είναι πρόεδρος, σε άμεση συνεργασία τόσο με έμενα όσο και με το διοικητικό συμβούλιο, θα βοηθήσει στην ανανέωση της εταιρικής εικόνας, με κεντρική επιδίωξη την κατάληψη επιπλέον μεριδίων αγοράς και την περαιτέρω ικανοποίηση των μετόχων της εταιρείας» δήλωσε ο κ.Ανδρέας Κορασίδης.

Η συγκεκριμένη κίνηση εντάσσεται στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης των διευθύνσεων της εταιρείας, με την καθετοποίηση των αρμοδιοτήτων και τη δημιουργία νέου διοικητικού οργανογράμματός της.

Στο ίδιο πλαίσιο αποφασίστηκε και η τοποθέτηση του κ. Ανδρέα Κωνσταντέλλου στη θέση του εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα