Intralot: Επέκταση συνεργασίας με τη Λοταρία Ν. Καρολίνας

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013 11:42

Επέκταση του συμβολαίου της με τη Λοταρία της Νότιας Καρολίνας υπέγραψε η Intralot USA, προκειμένου να συνεχίσει να παρέχει το κεντρικό on-line σύστημα λειτουργίας τυχερών παιχνιδιών και τα συστήματα διασύνδεσης του δικτύου των σημείων πώλησης σε ολόκληρη την πολιτεία, καθώς και τις εφαρμογές παιχνιδιών αλλά και τις σχετικές υποστηρικτικές υπηρεσίες.

Εξασκώντας όρο του αρχικού 7ετούς συμβολαίου, η εταιρεία υπέγραψε επέκτασή του για τρία επιπλέον έτη, έως το 2018.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την εξαιρετική απόδοση των συστημάτων και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που μας παρέχει η Intralot USA. Θα συνεχίσουμε την άριστη συνεργασία μας με την Intralot και μαζί θα προσπαθήσουμε να επιτύχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα προς όφελος της Εκπαίδευσης στη Νότια Καρολίνα», δήλωσε η Paula Harper Bethea, γενική διευθύντρια της Λοταρίας της Νότιας Καρολίνας.

Την ικανοποίησή του για την επέκταση της συνεργασίας εξέφρασε και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Intralot USA, Tom Little. «Είμαι σίγουρος ότι μέσα στα επόμενα χρόνια, πάντα σε συνεργασία με τη Λοταρία της Νότιας Καρολίνας, θα επιτύχουμε ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα», είπε.
 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα