MLS: Νέο κινητό τηλέφωνο MLS iQTalk Crystal με Talk&SMS

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013 10:25
MLS

Το νέο κινητό τηλέφωνο MLS iQTalk Crystal.Διατίθεται σε δύο μοντέλα: Crystal black όλο μαύρο με βελούδινη πλάτη και Crystal white όλο λευκό με ανάγλυφη πλάτη.

Την κυκλοφορία του νέου της κινητού τηλεφώνου MLS iQTalk Crystal, στο οποίο έχει συμπεριλάβει τη νέα της καινοτόμα τεχνολογία Talk&SMS, ανακοίνωσε η MLS Πληροφορική.

Όπως λέει η εταιρεία, για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στην ελληνική γλώσσα ο κάτοχος του MLS iQTalk Crystal μπορεί πλέον να υπαγορεύει το μήνυμά του στο κινητό του και το μήνυμά του να γράφεται αυτόματα.

Το MLS iQTalk Crystal διατίθεται σε δύο μοντέλα: Crystal black όλο μαύρο με βελούδινη πλάτη και Crystal white όλο λευκό με ανάγλυφη πλάτη. «Επιπλέον συμπεριλαμβάνονται το Talk&Call, που του λέμε το όνομα και πραγματοποιεί την κλήση για εμάς, και ο πλοηγός MLS Destinator Talk&Drive, που του λέμε που θέλουμε να πάμε και μας πηγαίνει στον προορισμό μας», αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.

Το MLS iQTalk Crystal διατίθεται στα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΟΤΕ καθώς και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της COSMOTE.
 



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΛΣ



Σχολιασμένα