Εως 31/10 οι υποψηφιότητες στον διαγωνισμό συσκευασίας

Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2003 15:55

Συνεδρίασε στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ ΑΕ) η κριτική επιτροπή για την απονομή των βραβείων για την καλύτερη συσκευασία «Ελληνικά Αστέρια 2004».

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών Συσκευασίας (ΣΥ.ΒΙ.Π.Υ.Σ.) σε συνεργασία με τις κλαδικές εμπορικές εκθέσεις και τον ΣΕΒ, υπό την αιγίδα του υπουργείου Ανάπτυξης και του Ελληνικού Ινστιτούτου Συσκευασίας, καθιέρωσαν για πρώτη φορά στη χώρα μας αυτόν τον διαγωνισμό. Σημειώνεται ότι χορηγός επικοινωνίας είναι «Η Ναυτεμπορική».

Η απονομή των βραβείων θα γίνει σε ειδική τελετή την άνοιξη του 2004, στο πλαίσιο της Διεθνούς Εκθεσης «Συσκευασία 2004». Οι βραβευμένες συσκευασίες θα δικαιούνται να φέρουν ειδικό λογότυπο σε σχέση με την διάκρισή τους. Η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων ολοκληρώνεται στις 31 Οκτωβρίου 2003 και η αξιολόγησή τους θα διενεργηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου 2003.

Τα βραβευμένα προϊόντα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στον αντίστοιχο διαγωνισμό του Παγκόσμιου Οργανισμού Συσκευασίας (World Packaging Organization) που απονέμει κάθε χρόνο τα Packaging World Stars.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα