Ιατρικό Αθηνών: Επίσημος αδειούχος παροχής υπηρεσιών Υγείας του 2004

Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2003 15:30

Η «Αθήνα 2004» υπέγραψε σήμερα σύμβαση παραχώρησης άδειας παροχής υπηρεσιών υγείας προς την Ολυμπιακή Οικογένεια και τους θεατές, με τον Ομιλο Ιατρικό Αθηνών, θα συνεργαστούν στο πλαίσιο της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Ο Ομιλος, στο εξής, μπορεί να χρησιμοποιεί τον τίτλο του επίσημου αδειούχου παροχής υπηρεσιών Υγείας, ενώ αποκτά και το δικαίωμα πώλησης Ολυμπιακών προϊόντων στα μόνιμα καταστήματα δώρων που λειτουργούν στις εγκαταστάσεις του από τώρα και έως και το πέρας των Παραολυμπιακών Αγώνων.

Εναντι αυτών των δικαιωμάτων ο Όμιλος αναλαμβάνει:

– Να στελεχώσει με το κατάλληλο ιατρικό, φυσιοθεραπευτικό και νοσηλευτικό προσωπικό έξι ιατρεία αθλητών και επτά θεατών, τα οποία θα βρίσκονται σε αγωνιστικές και μη-αγωνιστικές εγκαταστάσεις εντός του Νομού Αττικής. Το προσωπικό αυτό θα παρέχει τις υπηρεσίες του στις αγωνιστικές εγκαταστάσεις από την έναρξη της προπονητικής περιόδου –η οποία θα αρχίσει το νωρίτερο στις 30.7.2004- ως και τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου της κάθε εγκατάστασης, δηλαδή το αργότερο μέχρι τις 29 Αυγούστου 2004. Στις μη-αγωνιστικές εγκαταστάσεις οι υπηρεσίες θα παρέχονται από 30.7.2004 ως τις 31.8.2004.

– Να στελεχώσει και να εξοπλίσει με τα απαραίτητα αναλώσιμα ιατρικά υλικά, το εργαστήριο μικροβιολογίας-βιοχημείας της Πολυκλινικής του Ολυμπιακού Χωριού για το χρονικό διάστημα από 30.07.2004- 30.08.2004. Το εργαστήριο θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση με τρεις βάρδιες.

– Να παρέχει αναλώσιμα υλικά για τις ανάγκες ιατρείων εντός των αγωνιστικών και μη-αγωνιστικών εγκαταστάσεων, τα οποία θα λειτουργούν από την έναρξη της προπονητικής περιόδου μέχρι και τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου της κάθε εγκατάστασης κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων.

– Να διαθέσει, σε περίπτωση που η ΟΕΟΑ το ζητήσει, έναντι συμβολικού ενοικίου, για το χρονικό διάστημα από 12.08.2004-30.8.2004 εκατόν τριάντα θέσεις parking στο χώρο στάθμευσης του Ιατρικού Κέντρου, στο Μαρούσι και εξήντα θέσεις parking στο χώρο στάθμευσης του Ιατρικού Αθηνών – Κλινική Ψυχικού.

– Να διαθέσει, σε περίπτωση που η ΟΕΟΑ το ζητήσει, προς φιλοξενία, έναντι συμβολικού ενοικίου, για το χρονικό διάστημα από 10.08.2004 έως 30.08.2004, τουλάχιστον 37 μονόκλινα δωμάτια και μία σουίτα στο κτίριο του Ιατρικού Κέντρου, στο Μαρούσι, καθώς επίσης και 14 μονόκλινα δωμάτια στο κτίριο του Ιατρικού Αθηνών – Κλινική Ψυχικού.

– Να διαθέσει δωρεάν πέντε κλίνες μονάδας τεχνητού νεφρού στο Νεφρολογικό Κέντρο Δάφνης για τυχόν ανάγκες νεφροπαθών κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων. Επίσης να διαθέσει δωρεάν το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής, Αθλητιατρικής και Αποκατάστασης, καθώς και το τμήμα Απεικονίσεων του Διαβαλκανικού Ιατρικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, για την κάλυψη τυχόν αναγκών των αθλητών ποδοσφαίρου κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΑΤΡ



Σχολιασμένα