Πρόσκληση ενδιαφέροντος για σχέδια διαφημιστικής δράσης στον Παρνασσό

Στις 24/10/2003 οι οικονομικές προσφορές
Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2003 15:40

Η Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα (ΕΤΑ) ΑΕ ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων προσκαλεί εταιρείες να αναπτύξουν σχέδια διαφημιστικής δράσης στο πλαίσιο αναβάθμισης του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε εταιρείες Διαφήμισης, Υπαίθριας Διαφήμισης, Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης, καθώς και σε εμπορικές εταιρείες που θα ήθελαν να αναλάβουν την αποκλειστική χορηγία και να συνδέσουν το όνομα τους (brand name) με το χιονοδρομικό κέντρο.

Τα επιχειρηματικά σχήματα που θα ανταποκριθούν στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, θα πρέπει να αποτελούνται από καταξιωμένες επιχειρήσεις με εμπειρία στην οργάνωση και διαχείριση δραστηριοτήτων του είδους, oι οποίες δραστηριοποιούνται στους τομείς Κατασκευών, Διαφήμισης, Επικοινωνίας και ΜΜΕ.

Το κάθε επιχειρηματικό σχήμα θα μπορεί να εκδηλώσει ενδιαφέρον και για μέρος των ζητούμενων υπηρεσιών. Οι προσφορές θα γίνονται δεκτές μόνο αν η αρμόδια επιτροπή της εταιρείας αποφασίσει ότι συγκλίνουν αισθητικά και λειτουργικά με τις δραστηριότητες της μονάδας.

Με την υλοποίηση του σχεδίου αναμένεται να προκύψουν έσοδα για την περαιτέρω βελτίωση των εγκαταστάσεων και την προβολή του

χιονοδρομικού κέντρου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν οικονομική προσφορά και τεχνικό σχέδιο διαφημιστικής ανάπτυξης την Παρασκευή 24/10/2003 από 11:00 ως 12:00.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα