Στις 21 Οκτωβρίου η πρεμιέρα του νέου Microsoft Office System

Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2003 17:21

Στις 21 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως το νέο Microsoft Office System, όπως ανακοινώθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου της εταιρείας Microsoft Hellas.

Η ελληνική έκδοση αναμένεται στις 10-15 Δεκεμβρίου, ενώ η τιμή λιανικής πώλησης δεν θα διαφοροποιείται από τις αντίστοιχες τιμές των προηγούμενων εκδόσεων. Ορισμένοι παραγωγοί Η/Υ (ΟΕΜ) έχουν ήδη αρχίσει την αποστολή μηχανημάτων με προεγκατεστημένες τις εκδόσεις του Microsoft Office System 2003.

Το νέο Microsoft Office System είναι, όπως τονίστηκε, η πιο ισχυρή και σημαντική σειρά επιχειρηματικών προγραμμάτων της Microsoft. Οπως τονίστηκε, δεν πρόκειται πλέον για ανεξάρτητες εφαρμογές επιφάνειας εργασίας (Word, Excel, Outlook) αλλά για ένα ολοκληρωμένο σύνολο που ενσωματώνει προγράμματα, servers και υπηρεσίες, έτσι ώστε οι επιχειρηματικές διαδικασίες να γίνουν ευκολότερες και πιο οικονομικές.

Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται και η επίσημη παρουσίαση στην Ελλάδα των πρώτων κινητών τηλεφώνων με λειτουργικό σύστημα Windows που προέκυψε από τη συνεργασία των εταιρειών Motorola και Microsoft.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα