Επένδυση 3 εκατ. ευρώ για το τέταρτο «Habitat» στην Ελλάδα

Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2003 17:50

Επένδυση ύψους τριών εκατ. ευρώ υλοποιεί στο κέντρο της Αθήνας η εταιρεία Γαλλική Εισαγωγική Οικιακού Εξοπλισμού ΑΕ, η οποία έχει το αποκλειστικό δικαίωμα ανάπτυξης της αλυσίδας Habitat.

Οπως ανέφερε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Κωνσταντίνος Ζαράνης, η εταιρεία θα στεγάσει το τέταρτο κατάστημά της σε νεοκλασικό κτίριο στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Βουλής. Στο συγκεκριμένο κτίριο έχει αναλάβει τη διαχείριση (μάνατζμεντ) με σύμβαση παραχώρησης από το Μετοχικό Ταμείο Στρατού.

Οι εργασίες ανακατασκευής του κτιρίου έχουν ήδη ξεκινήσει και προβλέπεται ότι τα εγκαίνια του καταστήματος θα πραγματοποιηθούν τον Μάρτιο 2004. Η συνολική επιφάνεια του κτιρίου είναι 5.500 τ.μ., εκ των οποίων τα 3.000 τ.μ. θα διατεθούν για τις ανάγκες του καταστήματος Habitat, ενώ τα υπόλοιπα θα εκμισθωθούν σε τρίτους.

Η εταιρεία διαθέτει καταστήματα στην Κύπρο και την Πάτρα, με κύκλο εργασιών το 2002 στα 12,3 εκατ. ευρώ και κέρδη στο 1,3 εκατ. ευρώ. Το 2003 εκτιμάται ότι ο κύκλος εργασιών θα ανέλθει στα 14 εκατ. ευρώ.

Στα σχέδια της διοίκησης είναι η δημιουργία ενός καταστήματος Habitat στη Θεσσαλονίκη καθώς και άλλες μεγάλες πόλεις της περιφέρειας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα