Δημόσια Πρόταση της Philip Morris για το υπόλοιπο 20,6033% της Παπαστράτος

Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2003 18:11

Η Philip Morris Holland B.V κατέχει σήμερα, άμεσα ή έμμεσα, συνολικά 21.199.620 κοινές ονομαστικές μετά ψήφου (79,3967%) της Παπαστράτος.

Η Philip Morris απευθύνει υποχρεωτική δημόσια πρόταση για την απόκτηση όλων των υπόλοιπων μετά ψήφου μετοχών, δηλαδή 5.501.250 μετοχές που αντιστοιχούν στο 20,6033% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου της Παπαστράτος.

Το προσφερόμενο τίμημα είναι 18,02 ευρώ για κάθε μετοχή, η οποία θα προσφερθεί προσηκόντως και εμπροθέσμως. Η Philip Morris έχει αποφασίσει να μην αυξήσει το προσφερόμενο τίμημα καθ' όλη τη διάρκεια της περιόδου αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης, που θα ξεκινήσει κατά την ημερομηνία που θα ανακοινωθεί μετά την έγκριση του Πληροφοριακού Δελτίου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Η Philip Morris έχει προσλάβει και εξουσιοδοτήσει την Alpha Τράπεζα Α.Ε. για την παραλαβή των δηλώσεων αποδοχής, και την JP Morgan plc ως σύμβουλο για την Δημόσια Πρόταση.

Σημειώνεται ότι η Δημόσια Πρόταση διενεργείται εντός της ελληνικής επικράτειας «και δεν απευθύνεται ούτε θα απευθυνθεί, άμεσα ή έμμεσα, εντός ή προς οποιαδήποτε χώρα εκτός Ελλάδος στην οποία η υποβολή ή αποδοχή της Δημόσιας Πρότασης ή η διάδοση πληροφοριών σε σχέση με αυτήν απαγορεύεται ή υπόκειται σε περιορισμούς, όπως, ενδεικτικά, οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Καναδάς, η Αυστραλία ή η Ιαπωνία».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα