Νέο προϊόν «Πειραιώς Diamonds»

Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2003 12:10

Ένα νέo Προϊόν Εγγυημένου Κεφαλαίου της σειράς «Πειραιώς Diamonds», προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς. Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της, το νέο προϊόν είναι μια ειδική μορφή προθεσμιακής κατάθεσης που παρέχει 100% εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη, καθώς και τη δυνατότητα απόδοσης μεγαλύτερης από τις παραδοσιακές προθεσμιακές καταθέσεις, η οποία εξαρτάται από την πορεία του χρηματιστηριακού δείκτη FTSE/ASE 20.

Τα χαρακτηριστικά της νέας σειράς, για την οποία οι εγγραφές θα γίνονται από τις 20 Οκτωβρίου μέχρι και τις 30 Οκτωβρίου 2003 (με σειρά προτεραιότητας), μέσω των καταστημάτων της τράπεζας, είναι :

“DIAMOND FTSE 4,3 Ανόδου”

Πρόκειται για προθεσμιακή κατάθεση σε Ευρώ, της οποίας η τελική απόδοση είναι συνδεδεμένη με την πορεία του χρηματιστηριακού δείκτη FTSE/ASE 20.

Η διάρκεια της κατάθεσης είναι 6 μήνες, με έναρξη την 31/10/2003 και λήξη την 30/04/2004 και το ελάχιστο ποσό συμμετοχής είναι € 10.000.

Ο επενδυτής λαμβάνει απόδοση (σε ετήσια βάση) :

α) 4,30% αν στη λήξη της κατάθεσης ο δείκτης FTSE/ASE-20 έχει αυξηθεί τουλάχιστον κατά

5% σε σχέση με την τιμή του στην έναρξη της κατάθεσης.

β) Σε κάθε άλλη περίπτωση, ο επενδυτής λαμβάνει μόνο το αρχικό του κεφάλαιο.

Το σύνολο των τόκων καταβάλλεται στη λήξη της κατάθεσης.

Αναλυτική ενημέρωση για τα προϊόντα, παρέχεται από τα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς ή από την ιστοσελίδα της Τράπεζας www.piraeusbank.gr .



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΕΙΡ



Σχολιασμένα