Σκληρή επίθεση Κ. Καραμανλή κατά Σημίτη και κυβέρνησης

Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2003 12:21

Σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και προσωπικά στον Κώστα Σημίτη, εξαπέλυσε ο Κώστας Καραμανλής, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του, με μία ομιλία που ήταν εστιασμένη κυρίως στις κατηγορίες για διαφθορά και διαπλοκή.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μίλησε για σύστημα εξουσίας, κατεστημένο της διαφθοράς, κύκλωμα ατιμωρησίας, καταστατική νοοτροπία, αλαζονεία και ραγδαία επέκταση παρακμιακών φαινομένων.

Εκανε ιδιαίτερη αναφορά στις συμβάσεις των εξοπλιστικών θεμάτων, μίλησε για μίζες και υπερκοστολόγηση και προειδοποίησε ότι όλες οι συμβάσεις θα επανεξεταστούν και όπου υπάρχουν στοιχεία παραβίασης της νομιμότητας θα αποδοθούν ευθύνες.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα των γλυπτών του Παρθενώνα, με αναφορά στον κ. Σημίτη και τον κ. Μπλερ, όπου είπε πως ο πρωθυπουργός ζήτησε ξένη παρέμβαση για το προεκλογικό σκηνικό και τέλος επανέλαβε ότι η μόνη υπηρεσία που μπορεί πλέον να προσφέρει ο πρωθυπουργός, είναι η άμεση προσφυγή στις κάλπες.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα