Στην τελική ευθεία για τις υπηρεσίες τρίτης γενιάς η Telestet

Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2003 15:25

Υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας τρίτης γενιάς θα απολαμβάνουν σύντομα οι χρήστες κινητών της Telestet, καθώς η εταιρεία βρίσκεται στην τελική ευθεία για την εμπορική προσφορά τους.

Όπως ανακοίνωσε, αυτή την εβδομάδα ξεκινά την προσφορά υπηρεσιών τρίτης γενιάς σε έναν επιλεγμένο αριθμό «φιλικών χρηστών», εξοικειωμένων με την τεχνολογία.

Οι εν λόγω χρήστες, 300 συνολικά, θα αναλάβουν να δοκιμάσουν τις νέες υπηρεσίες τρίτης γενιάς χωρίς κανένα κόστος, καθώς η Telestet θα αξιοποιήσει τα σχόλια και τις παρατηρήσεις τους, προκειμένου να διαμορφώσει την τελική μορφή των υπηρεσιών τρίτης γενιάς που θα προσφέρει εμπορικά στους καταναλωτές το Δεκέμβριο του 2003.

Οι υπηρεσίες που θα δοκιμάσουν οι πρώτοι χρήστες κινητής τηλεφωνίας τρίτης γενιάς είναι: Γρήγορη πρόσβαση στο Ιντερνετ με ταχύτητες μέχρι και 384 kbps, υπηρεσίες πολυμέσων (MMS) με υψηλότερες ταχύτητες καθώς και φωνητικές κλήσεις με χρήση του δικτύου τρίτης γενιάς-UMTS.

Η συνολική επένδυση της Telestet για την ανάπτυξη του δικτύου UMTS υπολογίζεται ότι για την περίοδο 2003-2007 θα είναι της τάξης των 300 εκατ. ευρώ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα