Αύριο ξεκινά η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών της Κλωστήρια Ναούσης

Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2001 14:36

Αρχίζει αύριο η στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών της Κλωστήρια Ναούσης, που προήλθαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω της συγχώνευσης με απορρόφηση των εταιρειών Κλωστοϋφαντουργία Κ. Δούδος, Κλωστήρια Οττο Εβρος και Προφίν Πρότυπον Φινιριστήριον από την εταιρεία Κλωστήρια Ναούσης.

Παράλληλα, το διοικητικό συμβούλιο της Κλωστήρια Ναούσης γνωστοποιεί στους μετόχους της εταιρείας ότι οι 28.146.564 νέες κοινές ανώνυμες μετοχές της θα πιστωθούν, βάσει της εγκριθείσας σχέσης ανταλλαγής, από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών στους λογαριασμούς των μετόχων στο Σύστημα Αυλων Τίτλων, την Παρασκευή.

Για το προϊόν εκποιήσεως μέσω του ΧΑΑ των κλασματικών δικαιωμάτων που θα προκύψουν κατά την πίστωση των νέων μετοχών, βάσει της εγκριθείσας σχέσης ανταλλαγής, οι μέτοχοι-δικαιούχοι των κλασματικών δικαιωμάτων, θα ενημερωθούν με νεώτερη ανακοίνωση της εταιρίας δια του τύπου. Το προϊόν της εκποιήσεως των κλασματικών δικαιωμάτων θα καταβληθεί στους δικαιούχους με τρόπο που θα αποφασίσει το ΔΣ της εταιρίας και θα ανακοινωθεί διά του Τύπου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα