Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς - Αποφάσεις

Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2001 16:15

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ανακοινώνει τα ακόλουθα:

1. Στις 17-9-2001 ολοκληρώθηκε η υποχρεωτική Δημόσια Πρόταση Αγοράς της Eureko BV για το σύνολο των μετοχών της Interamerican ΕΑΕΖ. H σχετική διαδικασία ολοκληρώθηκε ομαλώς και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην απόφαση 1/195/19-7-2000 του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Σχετικά με τα θέματα δημοσιότητας, η προτείνουσα εταιρία συμμορφώθηκε με τα οριζόμενα στο άρθρο 11 της εν λόγω απόφασης, στην πραγματικότητα δε προέβη στην καταχώρηση στον Τύπο σημαντικά μεγαλύτερου αριθμού ανακοινώσεων από τον προβλεπόμενο.

2. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι έχει συγκληθεί γενική συνέλευση των μετόχων της Interamerican ΕΑΕΖ με κύριο θέμα την υποβολή αίτησης προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για διαγραφή των μετοχών της από το Χ.Α.Α., η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έθεσε στη Eureko BV το θέμα των μετόχων μειοψηφίας της Interamerican ΕΑΕΖ με στόχο την εξεύρεση ικανοποιητικής λύσης.

3. Η Eureko BV ανακοίνωσε σήμερα ότι προτίθεται, εφόσον οι μετοχές της Interamerican ΕΑΕΖ διαγραφούν από το Χ.Α.Α., να αγοράσει και τις υπόλοιπες μετοχές της τελευταίας που δεν κατέχει, στην τιμή των 20,74 ευρώ, δηλαδή στην τιμή που ίσχυσε για τη Δημόσια Πρόταση Αγοράς.

4. Κατόπιν των ανωτέρω, ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΧΑΑ ανέστειλε στις 4-10-2001 τη διαπραγμάτευση των μετοχών της Interamerican ΕΑΕΖ με βάση την παρ. 1 του άρθρου 11 του π.δ. 350/1985.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα