Νέο κινητό από τη Nokia

Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2003 17:24

Νέο κινητό τηλέφωνο τρίτης γενιάς με πρωτοποριακό σχεδιασμό και ενσωματωμένη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή παρουσίασε η Nokia.

Τo Nokia 7600 έχει βάρος 123 γρ. και ενσωματώνει έγχρωμη οθόνη 65.000 χρωμάτων η οποία αποτελεί και το κυρίαρχο σημείο της πρόσοψης τοποθετημένη στο κέντρο της συσκευής. Επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών και video και κατόπιν την αποστολή και τη λήψη τους μέσω μηνυμάτων πολυμέσων MMS και email .

Λειτουργώντας σε δίκτυο GSM900/1800 καθώς και σε WCDMA (Wideband Code Division Multiple Access) το Nokia 7600 αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη, Αφρική, Μέση Ανατολή και Ασιατικό Ειρηνικό στο τέλος του 2003.

Το WCDMA είναι ασύρματη τεχνολογία τρίτης γενιάς που προσφέρει μεγαλύτερη ταχύτητα στην πρόσβαση δεδομένων και καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών καθώς επίσης και φορητές συσκευές σε σχέση με τα τρέχοντα δίκτυα.

Το νέο κινητό της Nokia διαθέτει επίσης ενσωματωμένο MP3/AAC music player το οποίο μπορεί να προσφέρει μέχρι 50 λεπτά αποθηκευμένης μουσικής.

Αλλα χαρακτηριστικά του κινητού περιλαμβάνουν πολυφωνικούς ήχους κλήσης, υποστήριξη εφαρμογών Java και δυνατότητα πρόσβασης σε στοιχεία με ταχύτητα 384 kilobits per second σε δίκτυα WCDMA. Ο χρόνος ομιλίας είναι 4 ώρες σε δίκτυα GSM και μέχρι 2,9 ώρες σε δίκτυα WCDMA, ενώ ο χρόνος αναμονής είναι 12,5 μέρες και στα δύο δίκτυα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα