Συνεργασία Profile - Cofidis

Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2003 13:02
UPD:13:07

Το Nous CRM της Profile ως βασικό εργαλείο προώθησης των προϊόντων της και υποστήριξης των πελατών της επέλεξε η εταιρεία παροχής πιστώσεων Cοfidis.

Η εγκατάσταση του Nous CRM στην COFIDIS, της προφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα για την έγκαιρη, έγκυρη και αποτελεσματική διαχείριση υπαρχόντων ή υποψηφίων πελατών και δανειοληπτών.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της Profile, το Nous CRM διαθέτει πληθώρα λειτουργικών εφαρμογών που θα διευκολύνει την Cofidis στην εξυπηρέτηση των πελατών της, σε τομείς όπως η καταγραφή στοιχείων, η παρακολούθηση της πορείας τους από την πρώτη επαφή έως την τελική αποδοχή τους, και γενικά στην πληρέστερη αποτύπωση της εικόνας των σχέσεων που η εταιρεία αναπτύσσει με τους υπάρχοντες και νέους πελάτες της.

Η εφαρμογή CRM συμβάλλει όχι μόνο στην αύξηση της αποτελεσματικότητας των καθημερινών marketing ενεργειών της εταιρείας, αλλά ταυτόχρονα και στην βελτίωση του επιπέδου ικανοποίησης των πελατών αφού αυτοματοποιεί πλήρως τις διαδικασίες υποστήριξης τους.

Η Cofidis δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στην καταναλωτική πίστη σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες και πρόσφατα εγκαινίασε τη λειτουργία της στην ελληνική αγορά. Συγκροτήθηκε το 1982, με σύμπραξη των οργανισμών «3 Suisses International», ευρωπαϊκής επιχείρησης τηλεπωλήσεων, και Celetem (θυγατρικής της BNP-Paribas κατά 100%), μιας από τις ηγετικές ευρωπαϊκές επιχειρήσεις της καταναλωτικής πίστης.

Από το 1986 η Cofidis αποφάσισε να επεκτείνει διεθνώς το πεδίο δράσης της. Η πρώτη της εγκατάσταση εκτός Γαλλίας πραγματοποιήθηκε στο Βέλγιο. Ακολούθησε η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Ιταλία. Το 2003 η COFIDIS επέλεξε ως τόπο νέας εγκατάστασης την Ελλάδα.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΡΟΦ



Σχολιασμένα