Αυξημένος κατά 27% ο τζίρος της MLS Πληροφορική

Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2003 14:08

Αύξηση της τάξεως του 27% σημείωσε στο εννεάμηνο του τρέχοντος έτους ο κύκλος εργασιών της εταιρείας MLS Πληροφορική φθάνοντας τα 2.359.189 ευρώ έναντι 1.857.158 ευρώ στο αντίστοιχο περυσινό διάστημα.

Τα καθαρά κέρδη προ φόρων της εταιρείας ανήλθαν σε 1.000.942 ευρώ σημειώνοντας αύξηση κατά 20,35% σε σχέση με το εννεάμηνο του 2002.

Η διοίκηση της εταιρείας, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της, αισιοδοξεί για περαιτέρω ενίσχυση των οικονομικών της μεγεθών, τόσο στο σύνολο της τρέχουσας χρήσης, όσο και στην επόμενη.

Η αισιοδοξία αυτή βασίζεται σε σειρά νέων προϊόντων, υπηρεσιών (B2B) και τεχνολογιών, που η εταιρεία λανσάρει στην αγορά το τρέχον διάστημα, όπως: η Αυτόματη Μετάφραση, η Τεχνητή Νοημοσύνη και η Αναγνώριση Φωνής. Παράλληλα όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, o MLS Navigator έχει ήδη εγκατασταθεί σε εκατοντάδες αυτοκίνητα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Τέλος η εταιρεία κινείται δυναμικά και στον τομέα των έργων στο πλαίσιο του Γ' ΚΠΣ, αφού ξεκίνησε πλέον για την MLS η υλοποίηση σημαντικών έργων, ενώ παράλληλα αναμένεται και η υπογραφή αρκετών νέων.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΛΣ



Σχολιασμένα