Η ατζέντα της εβδομάδας (3/11-7/11/2003)

Δευτέρα, 03 Νοεμβρίου 2003 09:29
UPD:07/11/2003 10:51

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου

Ελλάδα

Χ.Α.

-Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 7.600.000 νέες (ΚO) μετοχές της εταιρείας DOMUS Α.Ε.Ε.Χ. που προέκυψαν από το πρόσφατο split των μετοχών της εταιρείας. Από την ίδια ως άνω ημερομηνία, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο Χ.Α. ανέρχεται σε 11.400.000 (ΚΟ) μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,98 ευρώ.

-Σύμφωνα με την από 6/11/2003 απόφαση του Δ.Σ. του Χ.Α., η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρείας ΚΕΚΡΟΨ Α.Ε., μεταφέρεται στην Αγορά Δ.

Γενικές συνελεύσεις

-14:00 Β’ Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Tράπεζα Πειραιώς Α.Ε. στην Αθήνα, στην αίθουσα Grand Ballroom του ξενοδοχείου "Μεγάλη Βρετανία" (Βασ. Γεωργίου Α αρ. 1, Αθήνα) http://www.presspoint.gr/release.asp?id=33573 .

-17:00 Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Ελληνική Τράπεζα Βιομηχανικής Αναπτύξεως Α.Ε. στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία http://www.presspoint.gr/release.asp?id=33574 .

-18:00 Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Ντεσπέκ Συμμετοχών Τεχνολογίας Α.Ε., στα γραφεία της εταιρείας, στην Καλλιθέα Αττικής, οδός Αρχιμήδους 8 (όπισθεν Ηλεκτρικού Σταθμού Καλλιθέας), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έκδοση υπό της εταιρείας Ομολογιακού Δανείου Ανταλλάξιμου με Μετοχές θυγατρικής μας εταιρείας. 2. Συνταχθέντος υπό του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας , έγκριση του Προγράμματος εκδόσεως του Ομολογιακού Δανείου. 3. Διάφορες Ανακοινώσεις. 4. Οτιδήποτε ήθελε κατά νόμον προταθεί.

Οικονομία

-Η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία Ελλάδος ανακοινώνει το Δείκτη Τιμών Καταναλωτή Οκτωβρίου.

-Η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία Ελλάδος ανακοινώνει το Δείκτη Τιμών Παραγωγού Σεπτεμβρίου.

Οικονομικά αποτελέσματα

-08:30 H Alpha Bank ανακοινώνει τα οικονομικά της αποτελέσματα για το εννεάμηνο του 2003.

-Ο ΟΠΑΠ ανακοινώνει τα οικονομικά του αποτελέσματα για το εννεάμηνο του 2003.

Εκδηλώσεις

-12 μ. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κ. Georgi Parvanov θα είναι ο ομιλητής του γεύματος που θα παρατεθεί στην Αίγλη Ζαππείου. Το γεύμα θα δοθεί στο πλαίσιο της οικονομικής και επιχειρηματικής συνάντησης Ελλάδας - Βουλγαρίας και με την ευκαιρία της επίσημης επίσκεψης στη χώρα μας του Βούλγαρου Προέδρου. Η οικονομική και επιχειρηματική συνάντηση των δύο χωρών διοργανώνεται από την πρεσβεία της Βουλγαρίας στην Αθήνα και από την εταιρεία SGT, Symeon Tsomokos S.A.

Ευρώπη

-Γαλλία

Οικονομικά αποτελέσματα τρίτου τριμήνου των εταιρειών Total, Axa

-Γερμανία

Οικονομικά αποτελέσματα τρίτου τριμήνου των εταιρειών Deutsche Boerse, Deutsche Post

-Ολλανδία

Εξαμηνιαία οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας Ahold

-Γενεύη

Συνεδρίαση του σώματος επίλυσης διαφορών του Οργανισμού Παγκόσμιου Εμπορίου.

ΗΠΑ

-15:30 Ανεργία Οκτωβρίου. Εκτιμάται ότι παρέμεινε αμετάβλητη στο 6,1% του οικονομικά ενεργού πληθυσμού. Τα μισθολόγια, σύμφωνα πάντα με τις προβλέψεις αναλυτών, αυξήθηκαν (για δεύτερο διαδοχικό μήνα) κατά 65.000 έναντι αύξησης κατά 57.000 το Σεπτέμβριο.

-Oι αναγραφόμενες ώρες ανακοινώσεων αντιστοιχούν στην ώρα Ελλάδος.

-Τα στοιχεία της ατζέντας εμπλουτίζονται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα