Ανοδικό ξεκίνημα στη Σοφοκλέους

Δευτέρα, 03 Νοεμβρίου 2003 11:28
UPD:11:37

ΕΝΤΟΝΑ ανοδικές τάσεις επικρατούν από την αρχή της συνεδρίασης στη Σοφοκλέους με το αγοραστικό ενδιαφέρον να διαχέεται σε όλο το φάσμα της αγοράς.

Αυτή την ώρα (11:22) ο γενικός δείκτης τιμών των μετοχών ενισχύεται κατά 1,23% και βρίσκεται στις 2.147,23 μονάδες με την αξία των συναλλαγών (καθαρή) στα 16,10 εκατομμύρια ευρώ.

Από το σύνολο των μετοχών που έχουν αλλάξει χέρια 172 σημειώνουν άνοδο, 31 υποχωρούν και 46 παραμένουν αμετάβλητες.

Όλοι οι κλαδικοί δείκτες κινούνται ανοδικά με εξαίρεση το δείκτη επενδύσεων, ο οποίος υποχωρεί κατά 0,80%. Τη μεγαλύτερη άνοδο (2,06%) σημειώνει ο δείκτης ειδών-λύσεων πληροφορικής.

Αξιόλογη άνοδο (1,46%) σημειώνει και ο τηλεπικοινωνιακός με τη μετοχή της Cosmote να ενισχύεται κατά 2,23%. Ο ΟΤΕ κερδίζει 1,24%.

Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα», Ο Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης ζήτησε «να βρεθεί λύση», στο μείζον διοικητικό ζήτημα που υφίσταται εδώ και αρκετούς μήνες στον ΟΤΕ http://tovima.dolnet.gr/demo/owa/tobhma.print_unique?e=B&f=14005&m=D12&aa=1&cookie= . Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η ανακίνηση για μια ολοκληρωμένη διοικητική αναδιάρθρωση, που ταυτοχρόνως θα σηματοδοτήσει και ριζοσπαστικές λύσεις στη δομή και στη λειτουργία της κορυφαίας σε μέγεθος ελληνικής εταιρείας, τέθηκε στην πρόσφατη σύσκεψη που έγινε προ δεκαήμερου στο πρωθυπουργικό γραφείο (21 Οκτωβρίου) με τη συμμετοχή των υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών κ. N. Χριστοδουλάκη, Μεταφορών κ. Χρ. Βερελή, του οικονομικού συμβούλου του Πρωθυπουργού κ. Γκ. Χαρδούβελη, καθώς και του γραμματέα του ΠαΣοΚ κ. M. Χρυσοχοΐδη.

Ο δείκτης των τραπεζών ενισχύεται κατά 1,19% έχοντας διαμορφωθεί στις 3.804,97 μονάδες. Οι μετοχές της Εθνικής, της Alpha Bank, της Τράπεζας Πειραιώς και της Εμπορικής σημειώνουν άνοδο άνω του 1% η κάθε μία.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα