Παρουσίαση του Χ.Α. και εισηγμένων εταιρειών στη Θεσσαλονίκη

Παρασκευή, 07 Νοεμβρίου 2003 13:56

Παρουσίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών και εισηγμένων εταιρειών (μελών του H.I.R.I.) διοργανώνει το Τμήμα Υποστήριξης Επενδυτικού Κοινού του Χρηματιστηρίου Αθηνών την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2003, ώρα 4:30 μ.μ., στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace της Θεσσαλονίκης

Στην εκδήλωση θα παρουσιασθούν από το Χρηματιστήριο Αθηνών οι πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο της ελληνικής κεφαλαιαγοράς και από τις εταιρίες ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕ, ΝΕΟΧΗΜΙΚΗ Λ.Β. ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ, FORTHNET AE και ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΑΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ οι πρόσφατες χρηματοοικονομικές εξελίξεις τους, τα επενδυτικά τους σχέδια, οι προοπτικές τους κλπ.

Στην παρουσίαση θα συμμετάσχουν οι ακόλουθοι:

· Από το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ο κ. Γεώργιος Μεσσαλάς, στέλεχος του Τμήματος Υποστήριξης Επενδυτικού Κοινού.

· Από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕ οι κ.κ. Ιωάννης Ακκάς, Δ/νων Σύμβουλος και Γεώργιος Αναγνωστόπουλος, IRO της εταιρείας.

· Από την ΝΕΟΧΗΜΙΚΗ Λ.Β. ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ οι κ.κ. Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, Πρόεδρος, Ιωάννης Παπαβασιλείου, Group Financial Officer και Ουρανία Μήτσιου, IRO της εταιρείας.

· Από την FORTHNET AE ο κ. Γεώργιος Δεμιρτζάκης, IRO του Ομίλου.

· Από την ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΑΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ο κ. Νικόλαος Ντέμος, IRO της εταιρείας.

Την παρουσίαση μπορούν να παρακολουθήσουν τόσο οι ιδιώτες και θεσμικοί επενδυτές όσο και στελέχη του ευρύτερου χώρου της κεφαλαιαγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες οι επενδυτές μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Υποστήριξης Επενδυτικού Κοινού του Χ.Α. στα τηλέφωνα 210 33 66 222 και 210 33 66 207 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και οι εισηγμένες εταιρίες με την κα. Τζένη Γκιάστα (εκ μέρους του H.I.R.I.), στα τηλέφωνα 210 33 66 914 - 3 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] .



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα