Αύξηση τζίρου - κερδών αναμένει η Ridenco

Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2003 13:02

Σε περίπου 29,2 εκατ. ευρώ αναμένεται να ανέλθει, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της διοίκησης, ο κύκλος εργασιών της Ridenco Α.Ε. στη χρήση 2003 παρουσιάζοντας αύξηση κατά 19,4% σε σχέση με το 2002.

Τα κέρδη προ φόρων αναμένεται να φθάσουν τα 4,36 εκατ. ευρώ αυξημένα κατά 41,9% έναντι της περυσινής χρήσης.

Σε ενοποιημένο επίπεδο, ο κύκλος εργασιών εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί σε περίπου 38,53 εκατ. ευρώ και τα κέρδη προ φόρων και μετά από δικαιώματα μειοψηφίας στα 3,52 εκατ. ευρώ.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Ridenco, οι προβλέψεις των αποτελεσμάτων της εταιρείας και του ομίλου για τη χρήση 2003 βασίζονται σε παράγοντες η εξέλιξη των οποίων είναι αβέβαιη και πέρα από τον έλεγχο της εταιρίας, όπως είναι ενδεικτικά η εξέλιξη της ισοτιμίας του ευρώ, το ύψος των επιτοκίων, το ύψος του διαθέσιμου εισοδήματος, οι κινήσεις του ανταγωνισμού, οι γενικότερες πολιτικοοικονομικές συνθήκες κ.ά.

Οι παράγοντες αυτοί, όπως τονίζεται, είναι δυνατό να κινηθούν θετικά ή αρνητικά με ενδεχόμενο να υπάρξουν αντίστοιχες αποκλίσεις έναντι των προβλέψεων που παρουσιάζονται παραπάνω.

Για το λόγο αυτό οι επενδυτές πρέπει να γνωρίζουν ότι οι ανωτέρω προβλέψεις είναι ενδεικτικές και ότι η επίτευξή τους δεν είναι εγγυημένη, καταλήγει η ανακοίνωση.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα