Συνεργασία Plias Hungary – Benetton

Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2003 10:55

Σε συνεργασία με την εταιρεία Benetton προχώρησε η εταιρεία διανομών Plias Hungary, θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Plias, για την αποκλειστική διανομή των καλλυντικών προϊόντων της Benetton στην ουγγρική αγορά.

Η συνεργασία θα ξεκινήσει άμεσα και έχει διάρκεια ισχύος μέχρι τις 31.12.2004, με αυτόματη επέκτασή της για άλλα τρία χρόνια. Η συνεργασία αφορά στην διανομή των καλλυντικών προϊόντων Benetton σε αλυσίδες Super Market, αλυσίδες καλλυντικών, φαρμακείων, σε καταστήματα ρούχων Benetton, καταστήματα αφορολόγητων ειδών αλλά και χονδρεμπόρους της περιοχής, προκειμένου να επιτευχθεί πλήρης κάλυψη της Ουγγρικής αγοράς.

Η συνεργασία αυτή, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Plias, αναμένεται να είναι αμοιβαίως αποδοτική, καθώς αφενός τα προϊόντα Benetton θα διατίθενται μέσα από ένα ιδιαίτερα ανεπτυγμένο και εδραιωμένο δίκτυο στην τοπική αγορά της Ουγγαρίας, με εξειδίκευση στη διανομή και προώθηση καταναλωτικών προϊόντων και αφετέρου η Plias Hungary θα ενισχύσει και θα συμπληρώσει την γκάμα των προϊόντων που διακινεί με ένα επώνυμο brand στο χώρο των καλλυντικών, το οποίο κατέχει σημαντική θέση στις προτιμήσεις του νεανικού κοινού.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα