Τρίτη «Ημέρα Καριέρας» από την Telestet

Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2003 16:32

«Προοπτικές απασχόλησης και επαγγελματικής σταδιοδρομίας από την Τelestet» είναι το θέμα της ημερίδας «Ημέρα Καριέρας» που διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

Στην ημερίδα, η οποία φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 11 Δεκεμβρίου 2003, στον πολυχώρο «Αθηναΐς» (Καστοριάς 34-36, Βοτανικός – Γκάζι), με ώρα έναρξης 10:00 π.μ., θα συμμετέχουν υψηλόβαθμοι παράγοντες πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, φοιτητές, καθώς και ανώτερα στελέχη της Telestet.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της τελευταίας, το πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις των στελεχών της εταιρείας εξηγώντας τους μελλοντικούς στόχους και τις ευκαιρίες απασχόλησης σε κάθε τμήμα της εταιρείας.

Παράλληλα θα ανακοινωθεί η έναρξη του ετήσιου διαγωνισμού "Telecom Excellence Awards", o οποίος πραγματοποιείται από την Telestet με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία τρία χρόνια, με σκοπό να βραβεύσει τις καλύτερες διπλωματικές ή πτυχιακές εργασίες ελλήνων φοιτητών, τεχνικού ή επιχειρηματικού περιεχομένου, πάνω στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών και της κινητής τηλεφωνίας.

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου μέρους της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες φοιτητές - υποψήφιοι εργαζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια σειρά συνεντεύξεων από στελέχη του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού της Telestet.

Η «Ημέρα Καριέρας», όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές ή απόφοιτους πανεπιστημιακών σχολών που ξεκινούν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή είτε καλώντας στο τηλέφωνο 210-8032809, ή αποστέλλοντας fax στο 210-8040815 είτε e –mail στη διεύθυνση [email protected] .



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα