Vivere: Με κέρδη 479.000 ευρώ έκλεισε η πρώτη χρήση

Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2003 18:41

Με κέρδη 479.000 ευρώ έκλεισε η πρώτη διαχειριστική χρήση της εισηγμένης Vivere Entertainment (πρώην ΜΕΑΓΑ), η οποία ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου 2003.

Οπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας Κώστα Πηλαδάκη με δημοσιογράφους, στο νέο επιχειρησιακό σχέδιο περιλαμβάνεται η ρευστοποίηση των θυγατρικών εταιρειών.

Η εταιρεία έχει αποφασίσει να προχωρήσει άμεσα στην πώληση του 51% της Μεταλλοπλαστικής Αγρινίου, καθώς και του 6% των μετοχών της Ecoturn. Παράλληλα, η διοίκηση έχει αποφασίσει να απορροφήσει δύο κατά 100% θυγατρικές της που διαχειρίζονται τα καταστήματα Virgin Megastore της Γλυφάδας και του Ηρακλείου Κρήτης.

Ο Ομιλος στοχεύει επέκταση του δικτύου των καταστημάτων με το σήμα Virgin Megastores, είτε με ίδια καταστήματα, είτε με τη μέθοδο φραντσάϊζινγκ, σε όλη τη χώρα εντός των επόμενων τεσσάρων ετών.

Οσον αφορά στην παροχή υπηρεσιών μέσω της CosmoMegastores, η εταιρεία ερευνά ανάπτυξη νέων υπηρεσιών ψυχαγωγίας.

Η CosmoMegastores δραστηριοποιείται στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας και του Ιντερνετ. Η πρώτη χρήση της CosmoMegastores παρουσίασε τζίρο 1,75 εκατ. ευρώ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα