Telenor: Δεν υπάρχει νέα προσφορά από τον ΟΤΕ

Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2003 14:00

Η TELENOR δεν βιάζεται να προχωρήσει στην πώληση του 9% που κατέχει στην Cosmote, δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters ο διευθύνων σύμβουλος της νορβηγικής εταιρείας, Fredrik Baksaas, στο πλαίσιο συνεδρίου στο Οσλο. Είπε επίσης ότι η Telenor δεν έχει λάβει νέα προσφορά από τον ΟΤΕ.

Ως γνωστόν, η νορβηγική εταιρεία τηλεπικοινωνιών έχει απορρίψει την πρώτη προσφορά του ΟΤΕ για την εξαγορά του μεριδίου που κατέχει η πρώτη στην Cosmote χαρακτηρίζοντας το προσφερθέν τίμημα πολύ μικρό. Σύμφωνα με νορβηγικά μέσα ενημέρωσης, η προσφορά του ΟΤΕ άγγιζε τα 321 εκατομμύρια δολάρια.

Ο ελληνικός οργανισμός, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της «Ν», βρίσκεται σε δυσχερή θέση όσον αφορά τη συγκεκριμένη διαπραγμάτευση μετά την πρόσφατη αύξηση που σημείωσε η μετοχική τιμή της θυγατρικής του.

Το διοικητικό συμβούλιο έχει εξουσιοδοτήσει τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, Λευτέρη Αντωνακόπουλο, να διαπραγματευτεί με τους Νορβηγούς σε ένα συγκεκριμένο εύρος τιμών (έκπτωση στην τιμή της μετοχής της Cosmote τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου), το οποίο έχει ξεπεραστεί.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα