Info - Quest: Εργο για το υπουργείο Εργασίας

Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2003 15:08

Η Info-Quest ανακοίνωσε ότι ξεκινά την υλοποίηση του έργου «Ανάπτυξη Πληροφοριακού Συστήματος καταγραφής νέας επιδότησης τακτικής ανεργίας και εξυπηρέτησης εργαζομένων και επιχειρήσεων» για λογαριασμό του υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Το έργο, ύψους 808.083 ευρώ και συνολικής διάρκειας 28 μηνών, κατακυρώθηκε στην Info-Quest έπειτα από ανοικτό διαγωνισμό και χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ''Κοινωνία της Πληροφορίας'', στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ.

Το έργο αφορά στο σχεδιασμό και ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος για την Καταγραφή της τακτικής ανεργίας από τον ΟΑΕΔ και την εξυπηρέτηση εργαζομένων και επιχειρήσεων από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.Επ.Ε.) και το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Περιλαμβάνει την προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού, τη δημιουργία ενός δικτύου extranet 85 σημείων σε όλη την Ελλάδα με ταχύτητες σύνδεσης από 64 Kbps έως 2MBit, το σχεδιασμό και ανάπτυξη εφαρμογών, καθώς και την παροχή υπηρεσιών Συντήρησης και Εκπαίδευσης.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΚΟΥΕΣ



Σχολιασμένα