Telecom Plus Plc. : 73% αύξηση των κερδών το α' εξάμηνο της χρήσης

Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2003 10:11

ΑΥΞΗΣΗ σε ποσοστό της τάξης του 73%, σημείωσαν το πρώτο εξάμηνο του έτους τα καθαρά κέρδη της Telecom Plus Plc., η οποία παρέχει υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών, φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενεργείας στους κατοίκους της Βρετανίας, μετά την προσθήκη και άλλων προϊόντων, προκειμένου να προσελκύσει τους καταναλωτές.

Τα καθαρά κέρδη της εταιρείας αυξήθηκαν στα 3,25 εκατ. λίρες Αγγλίας (5,6 εκατ. δολ.) ή 5,2 πένες ανά μετοχή, το εξάμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου, από 1,88 εκατ. λίρες ή 3,1 πένες ανά μετοχή, που ήταν κατά την αντίστοιχη περυσινή χρονική περίοδο. Οι πωλήσεις αναρριχήθηκαν κατά 46%, φθάνοντας στα 37,2 εκατ. λίρες, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Η εταιρεία, που εδρεύει στο Λονδίνο και ιδρύθηκε το 1997, ισχυρίζεται ότι είναι η φθηνότερη εταιρεία προμήθειας ενεργείας, ενώ μείωσε περισσότερο το κόστος της με την έκδοση ενός μόνο λογαριασμού προς τους καταναλωτές, ο οποίος περιέχει μεγάλη γκάμα υπηρεσιών.

«Η προοπτική της ανάπτυξής μας και της κερδοφορίας μας, παραμένει ενθαρρυντική», ανέφερε σε δήλωσή του ο επικεφαλής της εταιρείας, Peter Nutting, συμπληρώνοντας ότι τα στελέχη της διοίκησης της Telecom Plus συνεχίζουν να βλέπουν το μέλλον με μεγάλη εμπιστοσύνη».

Στο πελατολόγιο της Telecom Plus προστέθηκαν το πρώτο εξάμηνο της χρήσης 26.000 νέοι πελάτες, φθάνοντας συνολικά τους 160.000. Η εταιρεία, αύξησε το προμέρισμά της κατά 80%, στις 4,5 πένες ανά μετοχή.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα