Γρηγόρης Μικρογεύματα: Aύξηση τζίρου, εγκαίνια καταστημάτων στην Αττική Οδό

Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2003 16:26

Αύξηση 6,51% εμφανίζει ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών του Όμιλο εταιρειών εστίασης «Γρηγόρης» στο πρώτο εννεάμηνο του 2003, ενώ η αντίστοιχη αύξηση για την μητρική είναι 7%.

Τα κέρδη προ φόρων σε ενοποιημένο επίπεδο φτάνουν τα 797 χιλ. ευρώ, ενώ για την μητρική τα 1.544 χιλ. ευρώ. Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, τα αποτελέσματα αυτά δεν είναι συγκρίσιμα με τα αντίστοιχα της περιόδου 2002, αφενός λόγω της ενσωμάτωσης αποτελεσμάτων της «Καφεστιατόρια ΝΕΟΝ» στο 2002 (τα οποία όμως αφορούν το 2001) και αφετέρου λόγω του διαφορετικού χειρισμού των εξόδων Α΄ Εγκατάστασης που η εταιρεία ακολουθούσε κατά την χρήση 2002. Το τελευταίο επηρεάζει και τους επιμέρους δείκτες αποδοτικότητας της εταιρείας.

Στην ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται επίσης ότι τα δύο νέα καταστήματα του ομίλου που βρίσκονται στα ΣΕΑ της Αττικής Οδού στον Ασπρόπυργο πρόκειται να ξεκινήσουν την λειτουργία τους την Κυριακή 30/11 παράλληλα με τα προγραμματισμένα εγκαίνια της Αττικής Οδού. Επιπρόσθετα, σε συνέχεια της ανάληψης της λειτουργίας του κυλικείου στην Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών που λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο ο Όμιλος από 1/12 θα αναλάβει και την λειτουργία του κυλικείου στο Γεωλογικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα