Υπογραφή τελικής συμφωνίας για το Μέγαρο του ΜΤΣ

Τρίτη, 02 Δεκεμβρίου 2003 16:49

Η Elmec Sport ABETE προχώρησε στην υπογραφή της τελικής συμφωνίας για την εγκατάσταση και λειτουργία πολυκαταστήματος συνολικής έκτασης περίπου 22.000 τ.μ. στο Μέγαρο του Μ.Τ.Σ.

Συγκεκριμένα, χθες ολοκληρώθηκε η συμφωνία μεταξύ της υπό σύστασης εταιρείας «Αττικά Πολυκαταστήματα Α.Ε.», και της Picar, θυγατρικής της Τράπεζας Πειραιώς, και θα έχει αρχική διάρκεια μέχρι το 2025.

Η «Αττικά Πολυκαταστήματα Α.Ε.» θα έχει μετοχικό κεφάλαιο 15.000.000 ευρώ και ως ιδρυτικά μέλη την εταιρεία Elmec Sport ΑΒΕΤΕ, την εταιρεία Ηπειρωτική Α.Ε.Κ.Ε. (θυγατρική της Elmec Sport ΑΒΕΤΕ) βασική δραστηριότητα της οποίας είναι η εμπορική εκμετάλλευση του ακινήτου του Μινιόν, τον επιχειρηματία Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλο, επί σειρά ετών βασικό μέτοχο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας ΑΦΟΙ Λαμπρόπουλοι ΑΒΕΕ, τον επιχειρηματία Αλέξη Σγουμπόπουλο, αποκλειστικό εισαγωγέα των σημάτων Benetton και Sisley, την επιχειρηματία Βασιλική Φωκά, βασική μέτοχο και διευθύνουσα σύμβουλο της εταιρείας Ο. Φωκάς Α.Ε., τον επιχειρηματία Ρίτσι Φρανσές, βασικό μέτοχο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Ridenco AE, τον επιχειρηματία Κωνσταντίνο Τσουβελεκάκη, βασικό μέτοχο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Fashion Box Hellas, και τον επιχειρηματία Αστέριο Οικονομίδη, βασικό μέτοχο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας ARCON Α.Τ.Ε.

Το διοικητικό συμβούλιο της «Αττικά Πολυκαταστήματα Α.Ε.» θα απαρτίζεται από όλους τους ανωτέρω επιχειρηματίες και εκπροσώπους των εταιρειών Elmec Sport ΑΒΕΤΕ, Ηπειρωτική Α.Ε.Κ.Ε. και Picar AE. Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας θα είναι ο κύριος Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος.

Η «Αττικά Πολυκαταστήματα Α.Ε.», σύμφωνα με σχτική ανακοίνωση, βρίσκεται στην διαδικασία αξιολόγησης προτάσεων συνεργασίας με μεγάλα πολυκαταστήματα του εξωτερικού και οι διαπραγματεύσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός σύντομου χρονικού διαστήματος.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα