Inform Π. Λύκος : 17η ανάμεσα στις 500 καλύτερες της Ευρώπης

Τετάρτη, 03 Δεκεμβρίου 2003 10:26

Ανάμεσα στις 500 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης, κατατάσσεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Inform Π. Λύκος, σύμφωνα με τον δείκτη 2003 Europe's 500, καταλαμβάνοντας μάλιστα την 17η θέση.

Πρόκειται για τον ετήσιο δείκτη που διαμορφώνεται με τη συνεργασία των εταιρειών 3i, Microsoft, Boston Consulting Group και PriceWaterhouseCoopers.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στον δείκτη Europe's 500 εντάσσονται και αναδεικνύονται εταιρείες, που κατορθώνουν να αναπτύσσονται με ταχύτητα και να δημιουργούν νέες θέσεις εργασίες.

Σε ειδική εκδήλωση που έγινε στις 28 Νοεμβρίου 2003, η Inform Λύκος βραβεύτηκε για τις σημαντικές επιδόσεις της στον επιχειρηματικό στίβο και για τους ρυθμούς αύξησης των θέσεων εργασίας.

«Μετά την ραγδαία άνοδο και την πτώση του Internet, οι σημερινές ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρείες εστιάζουν περισσότερο σε καλά δομημένα επιχειρηματικά μοντέλα. Οι πιο αδύναμες εταιρείες έχουν σβηστεί από το χάρτη, με αποτέλεσμα να μένουν πλέον μόνο οι υγιείς και κερδοφόρες εταιρείες», ανέφερε ο Peter Kazimirski, European Leader, High Growth Companies Program της PriceWaterhouseCoopers.

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι, όχι μόνο για την 17η θέση που καταλαμβάνουμε στον δείκτη Europe's 500 για πρώτη φορά στην ιστορία μας, αλλά κυρίως για την επιτυχία μας να βρισκόμαστε στον δείκτη αυτό για 3η συνεχόμενη χρονιά. Επιβεβαιώνεται, επομένως, με έναν ακόμη τρόπο, ότι στόχος μας είναι η διάρκεια στην ανάπτυξη και η μακροπρόθεσμη προοπτική», δήλωσε ο Νίκος Λύκος, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Inform Λύκος.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΛΥΚ



Σχολιασμένα