Αύξηση τζίρου, μείωση κερδών για το Όμιλο Χατζηιωάννου

Τετάρτη, 03 Δεκεμβρίου 2003 16:24

Αυξημένος κατά 10% περίπου ήταν ο κύκλος εργασιών του Ομίλου Χατζηιωάννου στο εννεάμηνο του 2003 σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2002 και διαμορφώθηκε στα 93,7 εκατ. ευρώ. Τα κέρδη προ φόρων μετά από δικαιώματα μειοψηφίας ανήλθαν σε 6 εκατ. ευρώ από 7 εκατ. ευρώ πέρυσι.

Για το σύνολο της χρήσης του 2003, ο όμιλος Χατζηιωάννου εκτιμά ότι θα πετύχει άνοδο στα κέρδη προ φόρων μετά την αφαίρεση δικαιωμάτων μειοψηφίας που θα ξεπεράσει το 17%, σε σχέση με το 2002, παρά το γεγονός ότι τα αποτελέσματα στο εννεάμηνο εμφάνισαν μικρή υστέρηση.

Δύο νέα καταστήματα στην Ελλάδα εγκαινίασε πρόσφατα η Sprider, θυγατρική κατά 80% του ομίλου Χατζηιωάννου, με το συνολικό τους αριθμό να φθάνει πλέον τα 22. Τα νέα καταστήματα ξεκίνησαν τη λειτουργία τους στα τέλη Νοεμβρίου σε δύο μεγάλες περιοχές του λεκανοπεδίου Αττικής, το Περιστέρι και την Ανθούσα-Παλλήνη. Το ακίνητο που στεγάζει το κατάστημα της Ανθούσας είναι ιδιοκτησία της εταιρείας.

Παράλληλα η θυγατρική του Ομίλου Unique Commerce άνοιξε το έκτο κατά σειρά κατάστημα εσωρούχων Virginware στο Τσέστερ της Αγγλίας, ενώ ετοιμάζεται για τα εγκαίνια ενός ακόμη την επόμενη εβδομάδα στο Πίτερμπρόου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα