Νέος επικεφαλής στην Xerox Europe

Πέμπτη, 04 Δεκεμβρίου 2003 14:24

Καθήκοντα προέδρου της Xerox Europe αναλαμβάνει ο Armando Zagalo de Lima αντικαθιστώντας τον Jean-Noël Machon, ο οποίος μετακινείται στη θέση του προέδρου στο τμήμα Developing Markets Operations στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στις ΗΠΑ. Οι αλλαγές θα έχουν ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2004.

Ο κ. Zagalo de Lima, προέρχεται από τη θέση του chief operating officer, Xerox Europe, την οποία κατείχε από τον Σεπτέμβριο του 2000.

«Ο συνδυασμός των ικανοτήτων και των γνώσεων του Armando Zagalo de Lima γύρω από όλα τα θέματα που άπτονται του ενδιαφέροντος της εταιρείας, τον καθιστούν ως το ιδανικό άτομο για τη θέση του Προέδρου της XEROX Europe» δήλωσε η Anne Mulcahy, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Xerox Corporation.

Ο κ. Zagalo de Lima, ξεκίνησε το 1983 από την Xerox Πορτογαλίας έχοντας αναλάβει, κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του, σημαντικό αριθμό διευθυντικών θέσεων ανά την Ευρώπη. Το 1997 διορίσθηκε Γενικός Διευθυντής της XEROX για την περιοχή της Νότιας Ευρώπης, έχοντας υπό την ευθύνη του την Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ελλάδα. Πριν να μετακινηθεί στη θέση του chief operating officer, o κ. Zagalo de Lima, κατείχε τη θέση του αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου της Xerox Europe.

«Πρόκειται για μια σημαντική στιγμή για την μεταμόρφωση της εταιρείας προς την ‘νέα’ ανερχόμενη XEROX», δήλωσε ο κ. Zagalo de Lima, και συνέχισε λέγοντας: «Έχουμε σημειώσει τεράστια πρόοδο στην Ευρώπη, χτίζοντας έναν σωστό οργανισμό, ένα επιχειρηματικό μοντέλο και ένα φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών, για να συνεχίσουμε να αποδίδουμε μακροχρόνια, κερδοφόρα ανάπτυξη. Κύριο μέλημά μου είναι να διασφαλίσω ότι ο πελάτης αποτελεί καθημερινή προτεραιότητα για κάθε εργαζόμενο της Xerox στην Ευρώπη».

Ο κ. Zagalo de Lima θα έχει ως έδρα του τα κεντρικά γραφεία της Xerox Europe, στο Uxbridge της Μεγάλης Βρετανίας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα