Intracom: Εργο για το υπ. Ανάπτυξης ανέλαβε η Galanis Sports Data

Πέμπτη, 04 Δεκεμβρίου 2003 15:54

Σύμβαση με τη γενική γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του υπουργείου Ανάπτυξης για την υλοποίηση έργου, ύψους 550.000 ευρώ, υπέγραψε η Galanis Sports Data, μέλος του ομίλου Intracom.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της τελευταίας, πρόκειται για το έργο: «Δημιουργία Βάσης Δεδομένων επιδόσεων και παραμέτρων αξιολόγησης αθλουμένων-αθλητών με αναπηρίες - Επεξεργασία των ατομικών και ομαδικών επιδόσεών τους με σκοπό την αξιολόγηση και βελτίωσή τους».

Το έργο έχει διάρκεια 18 μήνες, με έναρξη την 01/10/2003 και εντάσσεται στο πλαίσιο του μέτρου 4.5 του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα - ΕΠΑΝ – Αθλητισμός».

Το επιστημονικό προσωπικό του έργου απαρτίζεται από 40 άτομα με επιστημονικό υπεύθυνο τον κ. Κώστα Γαλάνη. Συνεργαζόμενοι φορείς είναι το Πανεπιστήμιο Αθηνών (Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού), η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και η Ελληνική Ομοσπονδία Special Olympics.

Η ανάληψη αυτού του νέου έργου έρχεται να προστεθεί στην πρόσφατη διεθνή επιτυχία της Galanis Sports Data, με την ανάληψη από την Διεθνή Ομοσπονδία 'Aρσης βαρών της στατιστικής κάλυψης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 'Aρσης Βαρών, το οποίο διεξήχθη στον Καναδά.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα