Σύσκεψη για την αναστολή λειτουργίας του Club Med Κέρκυρας

Παρασκευή, 05 Δεκεμβρίου 2003 17:02

Τριμερής σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εργασίας μεταξύ των εκπροσώπων της επιχείρησης Club Mediteranne, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Τουριστικά Επαγγέλματα, του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας και του Σωματείου Εργαζομένων στην επιχείρηση, μετά από σχετική ανακοίνωση περί αναστολής της λειτουργίας των τουριστικών εγκαταστάσεων της επιχείρησης στην περιοχή Υψου Κερκύρας.

Η Club Mediteranne πρότεινε την απορρόφηση του υπάρχοντος εργατικού δυναμικού στις άλλες τέσσερις τουριστικές μονάδες στην Ελλάδα.

Ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ελ. Τζιόλας παρουσίασε ένα πλαίσιο κατευθύνσεων το οποίο έγινε αποδεκτό από τις δύο πλευρές:

- Συνέχιση των διμερών διαβουλεύσεων το επόμενο 20ήμερο για την διερεύνηση δυνατοτήτων συμφωνίας με σκοπό την εξακολούθηση της λειτουργίας της επιχείρησης στην Κέρκυρα.

- Κατά τη μεταβατική περίοδο από τη σημερινή λειτουργία στη νέα μορφή της επιχείρησης να συζητηθούν μέτρα τμηματικής λειτουργίας της, και μορφών απασχόλησης στην Κέρκυρα ή σε άλλες μονάδες.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα