Ipirotiki Software & Publications A.E.: Εκποίηση κλασματικών δικαιωμάτων

Δευτέρα, 08 Δεκεμβρίου 2003 15:59

Την απόφαση εκποίησης των κλασματικών υπολοίπων μετοχών που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Ipirotiki Software & Publications και τη σχέση ανταλλαγής, λόγω της συγχωνεύσεως με απορρόφηση της εταιρείας Σύναψις Ολοκληρωμένες Επιχειρηματικές Λύσεις Α.Ε., γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας Ipirotiki.

Η συναλλαγή της πώλησης των κλασματικών υπολοίπων που αντιστοιχούν σε εννιακόσιες πενήντα επτά (957) μετοχές της εταιρείας, θα εκτελεσθεί μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά το χρονικό διάστημα 10/12/2003 έως 17/12/2003 από τη Megatrust Χ.Α.Ε.Π.Ε.Υ.. Δικαιούχοι του προϊόντος της πώλησης, κατ' αναλογία κλάσματος είναι οι μέτοχοι της απορροφώσας εταιρείας που κατείχαν μετοχές με τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών την 25/11/2003.

Η καταβολή του προϊόντος της εκποίησης (κλασματικά δικαιώματα) προς τους δικαιούχους, θα αρχίσει την 24/12/2003 και θα πραγματοποιείται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία της εταιρείας. Η καταβολή μπορεί να γίνει, είτε απευθείας στους δικαιούχους, είτε μέσω των εξουσιοδοτημένων χειριστών των δικαιούχων μετόχων στο Σ.Α.Τ. (Χρηματιστηριακές Εταιρίες και Τράπεζες). Οι κ.κ. μέτοχοι προκειμένου να εισπράξουν τα δικαιώματά τους είναι απαραίτητο να προσκομίσουν στην εταιρεία τη Βεβαίωση Κλασματικών Υπολοίπων που εκδίδεται από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Αθηνών και την οποία θα λάβουν από τους χειριστές τους (Χρηματιστηριακές Εταιρίες ή Τράπεζες) και το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα