Comm Group: Συγχώνευση δι' απορροφήσεως της Marfin Classic Α.Ε.Ε.Χ. και της Maritime and Financial Investments Α.Ε.

Τρίτη, 09 Δεκεμβρίου 2003 12:48

Την απόφαση για τη συγχώνευση δι απορροφήσεως της Marfin Classic Α.Ε.Ε.Χ. και της Maritime and Financial Investments Α.Ε. Συμμετοχών από την Comm Group ανακοίνωσε η τελευταία. Η απόφαση ελήφθη από έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Cοmm Group της 6/12/2003, κατά την οποία επίσης:

-υπεβλήθη από το Διοικητικό Συμβούλιο η Λογιστική Κατάσταση της 30.6.2003

-ενεκρίθη το Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης δι απορροφήσεως από την Comm Group της Marfin Classic Α.Ε.Ε.Χ. και της Maritime and Financial Investments Α.Ε. Συμμετοχών, καθώς και η Έκθεση του διοικητικού συμβουλίου προς τη Γενική Συνέλευση των μετόχων επί του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης και οι Εκθέσεις και λοιπές Δηλώσεις των Ανεξάρτητων Ελεγκτικών και Λογιστικών Οίκων

-εξουσιοδοτήθηκε ανεκκλήτως το διοικητικό συμβούλιο για την τακτοποίηση των κλασματικών δικαιωμάτων που θα προκύψουν από την ανταλλαγή των μετοχών των συγχωνευομένων εταιριών με νέες μετοχές της εταιρείας

-αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας συνολικά κατά το ποσό των 353.930.784,05 ευρώ αφενός με εισφορά του συνόλου των μετοχικών κεφαλαίων των απορροφώμενων εταιρειών ύψους 353.930.783,11 ευρώ και αφετέρου με κεφαλαιοποίηση Λογαριασμού Αποθεματικού Κερδών της απορροφώσας εταιρείας ύψους 0,94 ευρώ για λόγους στρογγυλοποίησης της ονομαστικής αξίας των μετοχών της εταιρείας που θα προέλθει από τη συγχώνευση, με αποτέλεσμα το μετοχικό κεφάλαιο μετά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης να ανέρχεται πλέον στο ποσό στο ποσό των 372.153.080 ευρώ διαιρούμενο σε 186.076.540 ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής 2 ευρώ, και η αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρείας, (αποφασίσθηκε η μεταβολή της επωνυμίας της εταιρείας σε «Marfin Financial Group Ανώνυμος Εταιρεία Συμμετοχών», η αντίστοιχη μεταβολή του διακριτικού της τίτλου και η αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 1 του Καταστατικού της εταιρείας).

Η Γενική Συνέλευση δεν έλαβε καμία απόφαση επί των θεμάτων που αφορούσαν την τροποποίηση του άρθρου 19 του Καταστατικού (Σύνθεση και θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου), την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και την έγκριση συμβάσεων και αμοιβών σύμφωνα με τα άρθρα 23α και 24 του κ.ν. 2190/1920. Υπενθυμίζεται ότι οι μέτοχοι της εταιρείας θα λαμβάνουν 1,0471804076 νέες ονομαστικές μετοχές της εταιρείας ονομαστικής αξίας 2 ευρώ για κάθε μία (1) παλαιά μετοχή της εταιρείας ονομαστικής αξίας 1,35 ευρώ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΙΓ



Σχολιασμένα